Hockeyallsvenskan stream: Omg. 17

Vi har nu kommit till den 17:e omgången av Hockeyallsvenskan. Vi ser tabellen forma sig allt mer och allvaret kryper allt mer på hos klubbarna. Streama samtliga matcher genom att följa nedan steg-för-steg guide.


Hockeyallsvenskan stream
Hockeyallsvenskan omg. 17 stream
Hockey / SHL

C More streaming
Streama här

Så här gör du för att skapa ett konto hos C More för att se samtliga matcher av Hockeyallsvenskan, inklusive slutspelet.

Guide – såhär gör du:
  • Registrera dig genom att klicka här
  • Välj vilken match eller paket som önskas
  • Börja streama
  • Se på valfri match av Hockeyallsvenskan via live stream

Tre matcher av Hockeyallsvenskan 10 november

Under fredagen den 10 november har vi tre matcher att se fram emot. Lagen som spelar har spridda platser i tabellen och det är således mycket som står på spel. Timrå ligger just nu etta i serien och spelar fantastiskt bra hockey, kan de fortsätta sin goda form under hela säsongen? Häng med under deras resa via live stream hos C More.

De matcher som spelas är följande:

Björklöven – Troja/Ljungby

Timrå – Tingsryd

Västervik – Pantern

Läget i tabellen

Tabelläget är följande att Björklöven ligger på en nionde plats, som möter Troja/Ljungby, som inför matchen placerar sig på en 12:e plats, precis över nedflyttningsstrecket. Här är det bråttom för båda lagen att samla ihop poäng för att inte halka för långt efter vad gäller både nedflyttning och placeringar för kvalspel upp till SHL.

Timrå leder alltså tabellen med hela sju poäng. En vinst här innebär att man kan dra ifrån ytterligare och verkligen få fäste om serieledningen. Tingsryd ligger på en åttonde plats, som då innebär kvalspel vid slutet av säsongen. För att sitta säkert behöver man vinna fler matcher för att ha lite marginal att spela på.

Västervik kommer inte alls upp i nivå i år och ligger näst sist i tabellen. Man behöver visa styrka på hemmaplan, men frågan om det räcker hela vägen när ett formstarkt Pantern kommer på besök. Pantern ligger trea i tabellen och jagar alltså Timrå och Oskarshamn i toppen.

Leave a Comment