Hur funkar stream på hockey?

Om du gillar att kolla på hockey så finns det flera olika alternativ för dig när det kommer till live stream på nätet. Här förklarar vi hur du tar del av stream för hockey.

Hur man streamar hockey på nätet

Att tillhandahålla rättigheter för stora ligor inom sporter som fotboll och hockey är generellt väldigt dyrt. Det är inte alla som har råd att äga rättigheter, vilket innebär att det inte heller finns särskilt många aktörer som erbjuder gratis stream. Vissa spelbolag erbjuder just gratis stream för alla sina kunder och det ser ut att bli allt fler aktörer som implementerar det här i sina respektive utbud.

Stream hos spelbolag brukar vanligtvis vara gratis. Det enda man egentligen behöver är att se till att man har minst en krona på spelkontot. Om man inte har ett konto hos den specifika aktören sedan tidigare, så brukar det innebära att man behöver sätta in pengar. Vanligtvis finns det en minimum-gräns för insättning, varpå belopp som 100 kr brukar vara nödvändigt. Dessa pengar berörs däremot inte av att du kollar på hockey via live stream.

Spelbolag som Unibet, LeoVegas, Bet365 och flera andra erbjuder gratis live stream. Här hittar du några av de bästa fotbollsligorna i världen, däribland La Liga, Serie A, Ligue 1, Bundesliga med flera. Tyvärr är utbudet av stream för hockey något begränsat.

Streaming-tjänster för SHL och Hockeyallsvenskan

De två största ligorna i Sverige är som bekant SHL och Hockeyallsvenskan. Om du vill streama matcher från dessa ligor, så behöver man betala pengar. Tjänsten som äger rättigheterna för SHL och Hockeyallsvenskan är C More, som tar ut en månatlig abonnemangskostnad för sina tjänster. Det är å andra sidan inga överpriser, utan det är fullt rimliga priser sett till vad de faktiskt behöver betala för att förvärva rättigheterna. För att streama SHL och Hockeyallsvenskan hos C More behöver du:

  • Skapa ett konto
  • Köpa en match eller ett sportpaket
  • Börja streama

Hockeyallsvenskan stream
SHL / Hockeyallsvenskan stream
Hockey / Sverige

C More streaming
Streama här

Leave a Comment