Kolla på Allsvenskan omgång 15 live

Under lördagen startar den 15:e omgången av Allsvenskan igång. Flera matcher att vänta med hög dramatik, spänning och härlig upplevelse. Det blir allt mer seriöst nu när lagen och dess poäng börjar forma sig. Vilka tar sig till den absoluta toppen av Allsvenskan 2018?


Allsvenskan stream
Allsvenskan stream
Fotboll / Sverige

C More stream
Streama här

Kan Malmö återhämta sig från CL-kvalet?

Malmö FF spelade under tisdagen Champions League-kval mot det rumänska laget Cluj. Man vann på bortaplan med 1-0 vilket betyder att man har ett bra utgångsläge inför returmötet på hemmaplan. Det är deras högsta ambition att ta sig ut till Champions League-gruppspelet igen, men frågan är om man har kvalité och energi för att göra just det. Man har på sistone värvat in ett flertal duktiga spelare, där bland annat Molins kommer ansluta till klubben återigen.

Nu väntas en tuff match hemma mot Norrköping. Man har en tung match i benen och frågan är om man har energi för att bemästra ett duktig Norrköping så tätt inpå. Matchen är på förhand oviss, men än dock spännande att följa. Övriga omgångar kan du enkelt streama hos C More genom att skapa ett konto och köpa ett sport-paket. Det enda du behöver göra är att registrera dig genom att klicka på länken ovan, så kommer du direkt till sidan för live stream av Allsvenskan 2018 hos C More.

Leave a Comment