Följ oss på

SHL

Kolla på derby mellan Växjö – HV71

Kolla på derby mellan Växjö – HV71

Smålandsderby mellan Växjö och HV71. Två lag i god form som gör upp om viktiga poäng. Streama mötet mellan Växjö – HV71 direkt hos C More. Följ nedan guide för att få tillgång till live stream för SHL.


Färjestad - Frölunda stream
Växjö – HV71 stream
Hockey / SHL

C More streaming
Streama

Så här gör du för att skapa ett konto hos C More för att se samtliga SHL-matcher, inklusive slutspelet.

Guide – såhär gör du:

Stream – Smålandsderby mellan Växjö – HV71

Växjö åkte på en tung förlust hemma mot Färjestad i seriefinalen. Det är dock ingen fara på taket ännu, men visst var det negativt för laget att tvåan i tabellen kunde knappa in i toppen. Nu är det viktigt att man studsar tillbaka igen för att inte riskera att förlora sin serieledning. Man har ett väldigt bra lag även i år och huvudtränaren, Sam, ser ut att få spelarna att följa stabens direktiv år efter år. Det är ett imponerande lag, som helt klart kommer ta sig långt både i serien och slutspelet.

HV71 har inte kommit upp i den nivå som de var i förra året. Självklart är de fortsatt ett bra lag, men av förklarliga skäl är man inte längre lika heta. Man har tappat flera bra spelare, vilket innebär att nya spelare tillträtt. Det tar ett tag innan spelet sätter sig, men förhoppningsvis så har de något på gång för att kunna utmana Växjö.

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Senaste nyheter

Bästa streamingsajter

Unibet TV live stream
Över 30 000 events årligen

Unibet TV kan du streama bland annat europeiska toppligor, internationell hockey och tennis gratis som registrerad kund. Streamingtjänsten håller högsta kvalitet för stream via såväl dator som mobil. Skapa ett konto här.

 

Leo Vegas live streaming
Ny aktör med gratis stream

LeoVegas öppnade nyligen upp sin avdelning för livestreaming och tillhandahåller streamad sport på bland annat ett flertal europeiska toppligor och turneringar inom fotboll. Testa livestreamingtjänsten gratis genom att öppna ett konto här.

Mer SHL