Följ oss på

Svenska Cupen

Kolla på finalen i Svenska Cupen

Kolla på finalen i Svenska Cupen

Vi har nu fått två finalister i Svenska Cupen. Det blir de regerande svenska mästarna Malmö FF som ställs mot Djurgården. Det stod klart efter att Djurgården vunnit ett efterlängtat derby mot AIK.


Hockeyallsvenskan stream
Svenska Cupen stream
Fotboll / Sverige

C More streaming
Streama här

Streama finalen i Svenska Cupen

Svensk fotboll är i full gång, även om inte Allsvenskan har börjat. Svenska Cupen närmar sig sitt slut och det står nu klart att Djurgården och Malmö FF ställs mot varandra. Det är två stora rivaler som kommer göra allt i sin makt för att vinna matchen. Vill du streama finalen i Svenska Cupen? Då skall du skaffa ett konto hos streaming-tjänsten C More. De sänder varje match under hela Svenska Cupen, samt alla matcher av Allsvenskan och Superettan. Streaming-bolaget äger alla rättigheter för att sända de bästa ligor- och cuperna i Sverige. Det är en högkvalitativ tjänst som ger dig möjlighet att hänga med just ditt favoritlag under samtliga matcher av säsongen.

Djurgården och Malmö FF kommer göra upp om den åtråvärda pokalen i Svenska Cupen. Som bekant så får vinnaren en automatisk plats till Europa League-kvalet, men eftersom Malmö och Djurgården båda placerade sig topp tre i ligan i fjol, så blir det ingen direkt skillnad för dessa lag.

Häng med i varje sekvens av finalen i Svenska Cupen via stream. Långt innan matchstart kommer vi bjudas på analyser och försnack inför matchen av C More’s experter och kommentatorer, för att ge oss förutsättningar och allmänt snack inför matchen. Vidare streamar du finalen i HD-kvalité och du kan kolla både på din mobil, surfplatta, dator och TV.

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Senaste nyheter

Bästa streamingsajter

Unibet TV live stream
Över 30 000 events årligen

Unibet TV kan du streama bland annat europeiska toppligor, internationell hockey och tennis gratis som registrerad kund. Streamingtjänsten håller högsta kvalitet för stream via såväl dator som mobil. Skapa ett konto här.

 

Leo Vegas live streaming
Ny aktör med gratis stream

LeoVegas öppnade nyligen upp sin avdelning för livestreaming och tillhandahåller streamad sport på bland annat ett flertal europeiska toppligor och turneringar inom fotboll. Testa livestreamingtjänsten gratis genom att öppna ett konto här.

Mer Svenska Cupen