Kolla på finalen i Svenska Cupen

Vi har nu fått två finalister i Svenska Cupen. Det blir de regerande svenska mästarna Malmö FF som ställs mot Djurgården. Det stod klart efter att Djurgården vunnit ett efterlängtat derby mot AIK.


Hockeyallsvenskan stream
Svenska Cupen stream
Fotboll / Sverige

C More streaming
Streama här

Streama finalen i Svenska Cupen

Svensk fotboll är i full gång, även om inte Allsvenskan har börjat. Svenska Cupen närmar sig sitt slut och det står nu klart att Djurgården och Malmö FF ställs mot varandra. Det är två stora rivaler som kommer göra allt i sin makt för att vinna matchen. Vill du streama finalen i Svenska Cupen? Då skall du skaffa ett konto hos streaming-tjänsten C More. De sänder varje match under hela Svenska Cupen, samt alla matcher av Allsvenskan och Superettan. Streaming-bolaget äger alla rättigheter för att sända de bästa ligor- och cuperna i Sverige. Det är en högkvalitativ tjänst som ger dig möjlighet att hänga med just ditt favoritlag under samtliga matcher av säsongen.

Djurgården och Malmö FF kommer göra upp om den åtråvärda pokalen i Svenska Cupen. Som bekant så får vinnaren en automatisk plats till Europa League-kvalet, men eftersom Malmö och Djurgården båda placerade sig topp tre i ligan i fjol, så blir det ingen direkt skillnad för dessa lag.

Häng med i varje sekvens av finalen i Svenska Cupen via stream. Långt innan matchstart kommer vi bjudas på analyser och försnack inför matchen av C More’s experter och kommentatorer, för att ge oss förutsättningar och allmänt snack inför matchen. Vidare streamar du finalen i HD-kvalité och du kan kolla både på din mobil, surfplatta, dator och TV.

Leave a Comment