Kolla på Häcken – AIK gratis 24/9

Just nu kan du kolla på mötet mellan Häcken och AIK kostnadsfritt hos C More. Det är efter att Redbet och C More inlett ett samarbete, som vi nu kan förmedla detta erbjudande till våra läsare. Ta del av nedan guide för att erhålla rabattkoden.

Djurgården - Halmstad stream
Häcken – AIK stream
Allsvenskan
C More streaming
Streama gratis

Genom att följa nedan guide ges du tillgång till en månads gratis streaming hos C More. Så här gör du:

Guide – såhär gör du:

Toppmöte mellan Häcken – AIK

Häcken har lyft sig något enormt sedan inledningen av tabellen. Man spelar nu fantastisk fotboll och visar att man kommer vara med och slåss i toppen om Europa-platserna. De åkte på en tung förlust senast mot Norrköping, men är trots det fortfarande med i striden. Man är för långt bort för att ha någon som helst chans för guldet, men det är oavsett ett stort lyft för klubben. Inlånade Yasin är också en tydlig injektion i anfallsspelet, som har bidragit till många mål framåt för klubben.

AIK befinner sig även dem i toppen. De var lyckosamma när både Djurgården och Häcken tappade poäng senast och kan nu knappa in på konkurrenterna i toppen. Även AIK kämpar om Europa-platser, men har inte heller någon chans i praktiken för ett SM-guld. Det kommer bli en dramatisk slutspurt i Allsvenskan i år, och just detta möte mellan Häcken – AIK är ett av de viktigaste för båda lagen.

 

Häcken – AIK via gratis live stream

Du kan nu alltså streama matchen helt kostnadsfritt hos C More. Det enda du behöver göra är att följa guiden ovan, där du erhåller en rabattkod hos streaming-tjänsten för hela 30 dagars fri stream. Det tar endast några minuter att genomföra, och du sparar upp till 399 kr. Du behöver inte heller oroa dig för några bindningstider eller dolda avgifter – du väljer helt själv när du vill avsluta din prenumeration.

Leave a Comment