Följ oss på

Hockey J-VM

Kolla på J-VM finalen i hockey

Kolla på J-VM finalen i hockey

Kolla hit för att ta del av stream för J-VM finalen i hockey. Turneringen går mot sitt slut, men de roligaste matcherna återstår. Här hittar du streaming-alternativ för alla matcher.

Streama finalen i J-VM

Vill du streama finalen i J-VM? Då har vi lösningen för dig. Sverige spelar som bekant semifinal under kvällen. Man ställs mot värdnationen USA och det kommer bli den i särklass tuffaste matchen för juniorkronorna. Sverige har spelat bra hittills under turneringen, men kvartsfinalen mot Slovakien lämnade en hel del att önska. Det var inte alltid effektivt spel och det fanns också delar av matchen där det var allmänt ofokuserat från de svenska spelarna. Nu kommer det vara en helt annan match och således också ett annat fokus från spelarna.

För dig som vill streama finalen i J-VM så kommer det vara antingen SVT eller C More som sänder matchen. Detta beror på om Sverige tar sig till final eller ej. SVT har rättigheterna för att sända Sveriges medaljmatch, som också kan bli brons-matchen. Om inte Sverige tar sig till final så kan du streama finalen i J-VM hos C More. För att göra detta behöver du skapa ett konto hos streaming-tjänsten, samt köpa matchen, eller ett totalt sportpaket som vi kan rekommendera. Nedan följer information om hur du kan streama finalen i J-VM (baserat på en final utan Sverige).

  • Skapa ett konto hos streaming-tjänsten C More
  • Köp den aktuella matchen för en förmånlig peng
  • Börja streama finalen i J-VM.

Färjestad - Frölunda stream
Stream J-VM final
Hockey / Junior-VM

C More streaming
Streama
Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Senaste nyheter

Bästa streamingsajter

Unibet TV live stream
Över 30 000 events årligen

Unibet TV kan du streama bland annat europeiska toppligor, internationell hockey och tennis gratis som registrerad kund. Streamingtjänsten håller högsta kvalitet för stream via såväl dator som mobil. Skapa ett konto här.

 

Leo Vegas live streaming
Ny aktör med gratis stream

LeoVegas öppnade nyligen upp sin avdelning för livestreaming och tillhandahåller streamad sport på bland annat ett flertal europeiska toppligor och turneringar inom fotboll. Testa livestreamingtjänsten gratis genom att öppna ett konto här.

Mer Hockey J-VM