Följ oss på

Hockeyallsvenskan

Kolla på mötet mellan Modo – Pantern

Kolla på mötet mellan Modo – Pantern

Modo behöver höja sig flera nivåer för att nå deras mål för säsongen. Att möta ett starkt Pantern blir en ordentlig kraftmätning. Missa inte matchen – följ mötet mellan Modo – Pantern direkt via livestream.


Hockeyallsvenskan stream
Modo – Pantern stream
Hockey / SHL

C More streaming
Streama här

Så här gör du för att skapa ett konto hos C More för att se samtliga matcher av Hockeyallsvenskan, inklusive slutspelet.

Guide – såhär gör du:
  • Registrera dig genom att klicka här
  • Välj vilken match eller paket som önskas
  • Börja streama
  • Se på Modo – Pantern via live stream

Så här streamar du Modo – Pantern

När det kommer till Modo – Pantern, så är det just Pantern som övertygat mest i år. De befinner sig fortsatt i toppen och visar gång på gång att de är där för att stanna ett bra tag framöver. De har kanske inte kvalitéer som kommer ta dem till SHL, men de är definitivt ett lag som kommer störa både bra och mindre bra klubbar under säsongen.

Modo ligger betydligt mycket lägre i tabellen. De når inte upp till sin fulla potential och behöver snabbt göra ett ryck för att ha chans till kvalspel mot SHL. De är en klubb som varit i högsta serien väldigt länge, och som har ambitionen att ta sig tillbaka. Följ mötet mellan Modo – Pantern via live stream på nätet.

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Senaste nyheter

Bästa streamingsajter

Unibet TV live stream
Över 30 000 events årligen

Unibet TV kan du streama bland annat europeiska toppligor, internationell hockey och tennis gratis som registrerad kund. Streamingtjänsten håller högsta kvalitet för stream via såväl dator som mobil. Skapa ett konto här.

 

Leo Vegas live streaming
Ny aktör med gratis stream

LeoVegas öppnade nyligen upp sin avdelning för livestreaming och tillhandahåller streamad sport på bland annat ett flertal europeiska toppligor och turneringar inom fotboll. Testa livestreamingtjänsten gratis genom att öppna ett konto här.

Mer Hockeyallsvenskan