Följ oss på

Gratis stream

Kolla på sport live – viktigt att tänka på

Kolla på sport live – viktigt att tänka på

När du kollar på sport live på nätet finns det några viktiga saker att tänka på. Det finns många alternativ för gratis stream, men långt ifrån alla är legitima och godkända att använda sig av. Det är inte alltid lätt att veta om man inte känner till hemsidan, men nedan förklarar vi några enkla varningssignaler man kan vara uppmärksam för.


Allsvenskan stream
Allsvenskan stream
Fotboll / Sverige

C More stream
Streama här

Undvik olagliga streams på nätet

Som bekant är det olagligt att dela filer på nätet som man själv inte är berättigad till. Samma gäller för live stream för sport. TV-bolag betalar hiskeliga summor för att få rättigheter att sända matcher från de bästa ligorna runtom i världen. För detta behöver de även ta betalt. Ligor som Premier League, Allsvenskan, Superettan, SHL och många fler innefattar väldigt dyra rättighetskostnader, varför dessa ligor också kollar pengar på när det handlar om live stream.

Den digitala världen öppnar upp för folk att kunna stjäla sändningarna från dessa streaming-tjänster, där man kopierar sändningen och således kan sända dessa i realtid. Sådana streams är alltså olagliga och man bör hålla sig undan dessa för att själv inte riskera att bli spårad och sedermera anklagad för att ha använt sig av olagliga medel.

Vanligtvis är dessa hemsidor utländska och innehar väldigt mycket olika typer av reklam. Tidigare har det funnits mycket reklam från spelbolag på dessa sajter, men efter kraftiga regleringar mot spelbolagen så har dessa nu mer eller mindre försvunnit helt.

Gratis stream för sport

Om du vill streama gratis finns det idag en hel del spelbolag som erbjuder gratis stream på mängder av sport. Vi rekommenderar alltid att använda sig av Unibet och LeoVegas. Dessa sajter erbjuder över 30 000 events varje år, där du kan streama bland annat La Liga, Serie A, Bundesliga, Ligue 1 och mycket mer.

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Senaste nyheter

Bästa streamingsajter

Unibet TV live stream
Över 30 000 events årligen

Unibet TV kan du streama bland annat europeiska toppligor, internationell hockey och tennis gratis som registrerad kund. Streamingtjänsten håller högsta kvalitet för stream via såväl dator som mobil. Skapa ett konto här.

 

Leo Vegas live streaming
Ny aktör med gratis stream

LeoVegas öppnade nyligen upp sin avdelning för livestreaming och tillhandahåller streamad sport på bland annat ett flertal europeiska toppligor och turneringar inom fotboll. Testa livestreamingtjänsten gratis genom att öppna ett konto här.

Mer Gratis stream