Kolla på US Open via gratis live stream

Tennis och US Open står på schemat. Äntligen dags för en Grand Slam-turnering, och här hittar du gratis live stream för samtliga matcher. För att kolla på US Open kostnadsfritt behöver du endast följa nedan instruktion. Det tar bara några minuter att slutföra.

CHL stream
US Open stream
Tennis / Världen

Streama gratis

Följ anvisningarna nedan för att streama gratis.

Guide – såhär gör du:

Gratis stream för US Open

US Open är en utav de fyra årliga Grand Slam-turneringarna. Här samlas alltså de absolut bästa spelarna i världen och gör upp om en åtråvärd titel och mängder av prispengar. Att vi nu kan få tillgång till att streama turneringen helt gratis är få förunnat och för dig som gillar tennis bör definitivt passa på. Här kan du följa spelare som Roger Federer, Rafael Nadal och alla andra världsstjärnor. Både Federer och Nadal har länge varit med som proffs, men ser inte ut att vara färdiga på långa vägar. Federer börjar bli sig till åren, men trots det visar han gång på gång upp ett fantastiskt spel som få kan mäta sig med.

Nadal har haft några tunga år där han inte alls fått med sig några önskvärda resultat. Han låg illa till på världsrankningen och många experter ansåg hans karriär i den absoluta världstoppen som över. Han visade samtliga kritiker motsatsen och är nu återigen en spelare att räkna med. Kan han ta sig hela vägen, trots det hårda underlaget? Följ Nadal och övriga i turneringen redan från start.

Unibet TV stream

US Open 2017 bästa odds

För dig som inte bara vill streama, utan också spela på någon eller några utav matcherna, så är det alltid viktigt att jämföra odds. Betting på såväl tennis som övrig sport kräver att man är någorlunda påläst för att skapa sig så goda förutsättningar som möjligt. De bästa oddsen för respektive match kan variera från spelbolag till spelbolag, varför det kan vara bra att ha ett spelkonto hos flera olika aktörer. Spelar man endast på kort sikt och kanske en match, så behöver man inte anstränga sig så pass mycket.

För spel på matcher från US Open rekommenderar vi Unibet och Bet365, som båda har bra odds och stort utbud. Hos Unibet kan du, som framgått ovan, också streama samtliga matcher helt kostnadsfritt. Det enda som krävs är att man har ett registrerat konto, samt att man har ett positivt saldo vid speltillfället.

Klicka här för att skapa ett konto hos Unibet. Sätt in 100 kr och få 500 kr att spela för!

Leave a Comment