Landvetter – IFK Göteborg: Stream till Svenska Cupen

Göteborgsderby i kvalet till Svenska Cupen när Landvetter ställs mot IFK Göteborg. Du kan se matchen gratis via live stream om du går igenom vår guide här nedanför.

Landvetter IS - IFK Göteborg stream
Landvetter IS – IFK Göteborg stream
Svenska Cupen
C More streaming
Streama gratis

Följ anvisningarna nedan se matche hos C More – du får en gratis månad.

Guide – såhär gör du:

Streama Landvetter IS vs IFK Göteborg

Matchen mellan de två göteborgslagen Landvetter IS och IFK Göteborg i kvalet till Svenska Cupen kan du se i toppkvalitet hos C More. Det finns ingen annat alternativ än CMore att se matchen. Oroa dig dock inte – om du inte redan läst det ovan så vill vi förtydliga att du just nu alltså kan streama matchen och övrig sport som visas på CMORE gratis i en hel månad.

Göteborgsderby i kvalet till Svenska Cupen

Det vankas alltså derby i Göteborg när IFK Göteborg ställs mot Landvetter. En stormatch för hemmalaget på förhand som spelar i division 3 Nordvästra Götaland. Mycket stor klasskillnad mellan lagen med andra ord men ett derby är alltid ett derby. Lite komiskt att IFK Göteborg nu alltså spelar två derbyn i rad, då denna match föregås av Göteborgs möte med Häcken. Och om inte det vore nog mötte man ju dessutom Elfsborg i västkustderbyt matchen innan.

Hur som helst – självklart är detta en match IFK Göteborg ska och kommer vinna oavsett vilket lag man ställer upp med. Det återstår att se vilka spelare IFK ställer på planen, vad vi dock kan räkna med är att Landvetters spelare kommer ge 110 % för att göra en så pass bra insats som möjligt. Det är nog dock risk för att det blir en målrik historia, som inte är positiv för hemmalaget. Målkalas att vänta? Följ matchen genom live stream på nätet.

Leave a Comment