Följ oss på

Hockeyallsvenskan

Leksand – Modo via live stream

Leksand – Modo via live stream

Rivalmöte mellan Leksand och Modo står på tur. Leksand har ambitionen att ta sig upp i SHL. Kan Modo störa dem i jakten? Följ mötet mellan Leksand – Modo via live stream


Hockeyallsvenskan stream
Leksand – Modo stream
Hockey / SHL

C More streaming
Streama här

Så här gör du för att skapa ett konto hos C More för att se samtliga matcher av Hockeyallsvenskan, inklusive slutspelet.

Guide – såhär gör du:
  • Registrera dig genom att klicka här
  • Välj vilken match eller paket som önskas
  • Börja streama
  • Se på Leksand – Modo via live stream

Leksand – Modo via stream på nätet

Leksand har haft sina toppar och dalar under säsongen, trots att det inte gått särskilt många omgångar. De inledde säsongen väl, men stötte sedan på patrull i flera omgångar och kris-stämpeln var snabb med att sättas. Man tvingades till ett tränarskifte och numera står Leif Carlsson i båset för att leda sina mannar mot SHL. Det går desto bättre nu och man är inne i en väldigt god form, med fortsatt förhoppning om att spela hem ett nytt kontrakt i hockeyns finrum.

Modo är inget dåligt lag, de heller. De kan sannolikt störa Leksand även om det är på bortaplan. Det råder hög rivalitet mellan lagen och det kommer vara högt och intensivt tryck från läktarplats. Modo behöver även dem poäng i tabellen för att avancera uppåt, för visst har de också ambitionen om att ta sig tillbaka till SHL igen.

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Senaste nyheter

Bästa streamingsajter

Unibet TV live stream
Över 30 000 events årligen

Unibet TV kan du streama bland annat europeiska toppligor, internationell hockey och tennis gratis som registrerad kund. Streamingtjänsten håller högsta kvalitet för stream via såväl dator som mobil. Skapa ett konto här.

 

Leo Vegas live streaming
Ny aktör med gratis stream

LeoVegas öppnade nyligen upp sin avdelning för livestreaming och tillhandahåller streamad sport på bland annat ett flertal europeiska toppligor och turneringar inom fotboll. Testa livestreamingtjänsten gratis genom att öppna ett konto här.

Mer Hockeyallsvenskan