Ligue 1 omgång 2 live stream

Under fredagen är det dags för den andra omgången av seriespelet i Ligue 1 för den här säsongen. Streama samtliga matcher gratis här, bland annat PSG, Monaco och Nice.

CHL stream
Ligue 1 stream
Fotboll / Frankrike

Streama gratis

Följ anvisningarna nedan för att streama gratis.

Guide – såhär gör du:

Följ Ligue 1 via live stream

Det må låta osannolikt, men just nu kan man streama samtliga matcher av Ligue 1 helt kostnadsfritt hos Unibet TV. Det är otroligt generöst att vi ges tillgång till gratis live stream av några av de bästa fotbollsligorna i världen helt gratis. Att vi har möjlighet till detta beror på att konkurrensen bland spelbolagen ökat drastiskt under de senaste åren, varpå spelbolagen behövt vidta åtgärder för att utöka deras sortiment. Ett bra alternativ för att göra detta och således locka till sig nya och befintliga kunder är att erbjuda en kombination av betting och gratis live stream. Genom att följa ovan guide kan man således både spela på matchen och sedan följa spänningen direkt via live stream.

Unibet TV stream
Omgång 2 av Ligue 1 – högintressant från start

Första omgången är alltså spelad och det är dags för lagen att fortsätta resan mot serietiteln. Det kommer vara flera intressanta lag som kommer utmana om topp-placeringarna, men att PSG hålls som favoriter att vinna serien är i sig inga konstigheter. Just PSG har ju som bekant gjort en sanslös värvning i Neymar, som rapporterats kosta över två miljarder kronor. Det här krossar alltså det tidigare transfer-rekordet i övergången med Pogba, som då gick till Manchester United för drygt en miljard kronor. Neymar bär å andra sidan inte laget själv, utan vi kan helt klart räkna med flera lag kommer utmana dem under seriens gång. I fjol var det Monaco som vann serien – kan de återupprepa bedriften?

För live stream av Ligue 1 rekommenderar vi att i första hand välja ett gratis alternativ. När det ges tillgång till gratis stream för några av de bästa fotbollsligorna i världen, tillsammans med mängder av övrig sport, så är det något man verkligen skall ta tillvara på. Att streama gratis hos Unibet kostar alltså ingenting, men det krävs dock att man har ett positivt saldo på sitt spelkonto vid streaming-tillfället, alternativt att man har placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Värt att notera är dock att det räcker med en ynka krona på spelkontot för att kvalificera sig för kraven om gratis stream. Pengarna som finns på spelkontot kommer alltså inte påverkas över huvudtaget, utan ligger kvar ostört, redo för användning till annat.

Det finns alltså ingen anledning att betala dyra abonnemangs-kostnader för att streama sport på nätet, när gratis stream finns tillgängligt. Klicka här för att läsa mer om respektive liga och sport som innefattas av kostnadsfri streaming.

Följande matcher spelas under fredagen 11/8

  • Nice – Troyes
  • Rennes – Lyon

Resultat Ligue 1 omgång 1

Under den första omgången var det åtta lag som fick med sig full pott. Lagen som vann sina respektive matcher är följande: Lyon, Lille, Marseille, Guingamp, PSG, Monaco, St. Etienne och Montpellier. De fyra  lag som fick med sig oavgjorda resultat var Angers, Bordeaux, Rennes och Troyes.

Leave a Comment