Live stream för Djurgården – Färjestad

Det vankas rivalmöte när Färjestad åker till Stockholm och gästar Djurgården för andra gången i år. Följ mötet via live stream hos C More. Senast lagen möttes blev det dramatiska scener, men vi hoppas på ett bättre flyt ikväll.

Färjestad - Frölunda stream
Djurgården – Färjestad stream
Hockey / SHL
C More streaming
Streama här

Så här gör du för att skapa ett konto hos C More för att se samtliga SHL-matcher, inklusive slutspelet.

Guide – såhär gör du:
  • Registrera dig genom att klicka här
  • Välj vilken match eller paket som önskas
  • Börja streama
  • Se på Djurgården – Färjestad via live stream

Se Djurgården – Färjestad via live stream

 

Senast lagen möttes här på Hovet, så blev det en minst sagt märklig inledning. En ceremoni hölls för Nichlas Falk, vars tröja hissades upp i arenan. Det skulle bli en kväll att minnas för alla parter. Det blev sannolikt en kväll vi alla minns, men kanske inte för rätt anledning.

Under ceremonin föll Nichlas Falk ihop på isen. Till synes livlös låg han still och hela arenan blev knäpptyst. Många trodde det var något form av skämt. Andra befarade det värsta. Falken svimmade och tog sig snart upp på benen igen för att slutföra ceremonin, men kort därefter föll han ihop igen. Denna gången i Niklas Wikegårds armar. Han fick åka in direkt till akuten på SÖS, där han låg under provtagning och observation i en dryg vecka.

Matchen slutade då inte heller till Djurgårdens fördel. Man förlorad med 4-2 mot ett starkt Färjestad, men matchen var i helhet väldigt jämn. Vi hoppas på en match med lika hög intensitet och att det är lika jämnt ute på isen som det var sist. Dock, så önskar vi nog alla en något mildare inledning, än vad som fick upplevas sist.

Streama rivalmötet mellan Djurgården – Färjestad direkt hos C More. Du kan följa via live stream på din dator, mobil, surfplatta eller på din TV. Klicka på någon av länkarna ovan för att komma vidare till C More. För mer information om övriga streaming-tjänster – klicka här.

 

Leave a Comment