Live stream: Djurgården – Häcken 22/10

Djurgården åkte på en tung förlust mot Sirius senast och öppnar nu upp för Häcken att ta ikapp om Europa-platserna. Streama det heta mötet mellan Djurgården – Häcken hos C More. Följ nedan guide för att ta del av live stream för samtliga matcher av Allsvenskan.

Djurgården - Halmstad stream
Djurgården – Häcken stream
Allsvenskan

C More streaming
Streama här

Skapa ett konto hos C More genom att följa nedan guide.

Guide – såhär gör du:

Kan Häcken utmana om Europa-platserna?

 

Djurgården har gjort en fantastisk säsong hittills, men tappade något slarvigt poäng borta mot Sirius. Det innebar den andra förlusten mot just Sirius under säsongen, men visst borde man tagit poäng här. Sirius hade inför matchen förlorat hela sju raka matcher och allt talade för en bortaseger för Stockholms-laget. Så blev inte fallet, utan genom att hålla nollan och samtidigt göra två mål framåt, så tog hemmalaget välbehövliga poäng.

I och med förlusten för Djurgården, så öppnar det här upp för Häcken att kunna hota om topp tre-placeringarna. Malmö FF är som bekant svenska mästare, men än står två Europa-platser på spel. Något som samtliga klubbar strävar efter.

Djurgården har fortfarande några poäng till godo, men vid förlust här så ser det helt annorlunda ut för Häcken som jagar. Streama det heta mötet live hos C More. Skapa ett konto och följ matchen, och alla övriga matcher i slutspurten av Allsvenskan.

Leave a Comment