Live stream för Djurgården – Örebro 24/10

Vill du följa SHL direkt via din dator, mobil, surfplatta eller TV? Då är du på rätt sajt. Vi är till för att sammanställa och redogöra för live stream-alternativ för diverse sporter och ligor. Genom att följa nedan guide ges du tillgång till stream för SHL och Djurgården – Örebro.

Färjestad - Frölunda stream
Djurgården – Örebro stream
Hockey / SHL
C More streaming
Streama här

Så här gör du för att skapa ett konto hos C More för att se samtliga SHL-matcher, inklusive slutspelet.

Guide – såhär gör du:
  • Registrera dig genom att klicka här
  • Välj vilken match eller paket som önskas
  • Börja streama
  • Se på valfri Djurgården – Örebro via live stream

Djurgården siktar mot toppen av SHL

 

Djurgården har länge varit ett bra och svårslaget lag, men kanske inte som i år. Just nu har man väldigt många individuellt skickliga spelare, som alla bidrar till ett bra spel framåt. Man gör mycket mål och håller tätt bakåt, vilket resulterar i att man just nu befinner sig i toppen av tabellen. De siktar högt i år, men skall man vara realistiska kanske SM-guldet är ytterligare någon eller några säsonger bort. Oavsett är det målet, vilket självklart kan realiseras om de fortsätter spela som de gör.

Örebro spelar även dem bra hockey, men har en hel del kvar att jobba på. De satsar för att ta sig till slutspelet, vilket är ett rimligt mål för en klubb som Örebro. Man har ett bra lag och kommer vinna många matcher framöver, frågan är om de mäktar med Djurgården och deras spel på hemmais?

Följ matchen direkt via live stream hos C More. Klicka på länken ovan i guiden och skapa ett konto redan idag. Du ges hos C More tillgång till mängder av stream för sport, filmer och serier på nätet.

Leave a Comment