Live stream för Djurgården – Skellefteå

Högintressant möte när Skellefteå gästar Djurgården i Stockholm. Följ matchen direkt via live stream. Följ nedan anvisning för att få tillgång till samtliga matcher av SHL under hela säsongen – från seriespel till slutspel.

Färjestad - Frölunda stream
Djurgården – Skellefteå stream
Hockey / SHL
C More streaming
Streama här

Så här gör du för att skapa ett konto hos C More för att se samtliga SHL-matcher, inklusive slutspelet.

Guide – såhär gör du:
  • Registrera dig genom att klicka här
  • Välj vilken match eller paket som önskas
  • Börja streama
  • Se på valfri Djurgården – Skellefteå via live stream

Kort inför mötet mellan Djurgården – Skellefteå

Djurgården har inlett säsongen väldigt bra och placerar sig i skrivande stund på en fjärdeplats i tabellen. Det är tydligt att de siktar högt i år och kommer ha höga ambitioner om att nå slutspel. Man har bevisat att man har ett lag som är bra nog för att tillhöra toppen, men frågan är bara om de klarar av att hålla kontinuitet i sitt spel över samtliga omgångar. Det ser åtminstone väldigt bra ut och de kommer rusta ytterligare för att inom kort nå ett SM-guld, som är efterlängtat.

Skellefteå har inte inlett säsongen så bra som de gjort flera år tidigare. Man ligger nu på en sjätte plats och får inte med sig tillräckligt poäng, som man kanske borde. Det är dock tydligt att truppen börjar sätta sig allt mer, och att de blir mer samspelta än de var inledningsvis. De har mycket kvar att jobba på och att ställas mot ett formstarkt Djurgården blir en riktig utmaning.

Följ mötet mellan Djurgården – Skellefteå direkt via live stream hos C More. Ovan finns en guide som avser samtliga steg för att skapa ett konto och paket för SHL stream.

 

Leave a Comment