Live stream för Malmö – Linköping

Malmö tar sig an Linköping på hemmaplan i SHL. Kan du inte vara på plats har du nu möjlighet att följa matchen via live stream hos C More. Skaffa ett konto redan idag och börja följa Sveriges bästa hockeyliga.


Färjestad - Frölunda stream
Malmö – Linköping stream
Hockey / SHL

C More streaming
Streama här

Så här gör du för att skapa ett konto hos C More för att se samtliga SHL-matcher, inklusive slutspelet.

Guide – såhär gör du:

Live stream för Malmö – Linköping

Malmö har verkligen etablerat sig i SHL sedan de kom tillbaka till hockeyns finrum. Man spelar stabil hockey och kommer sannolikt vara ett topplag inom de närmsta åren. Det tar sin tid att bygga upp en trupp och en stomme som fungerar för att ta sig till nästa nivå, men de är helt klart något på spåren och de har en arena och publik som stöttar dem på vägen.

Linköping vill vinna SM-guld men kommer aldrig riktigt vidare till nästa nivå. Man spelar bra hockey stundtals, men det är stabiliteten och kontinuiteten som spökar för dem. Nu sätts man på prov mot Malmö i en match som kan innebära ett positionsskifte i tabellen. Malmö ligger på en sjätteplats medan Linköping ligger sjua – båda med samma poäng.

Streama Malmö – Linköping på nätet genom att följa ovan länk. Vill du ha information om gratis live stream – klicka här!

 

Leave a Comment