Live stream Premier League 16/9

Vi har kommit till omgång 5 av Premier League. Lagen börjar forma sig och vi ser direkt en hög dramatik. Följ samtliga matcher via live stream. Här redogör vi för hur du går tillväga för att få tillgång till stream för Premier League på nätet.

CHL stream
Toppfotboll i Europa
Fotboll / Europa

Streama gratis

Med tanke på att det finns flera olika alternativ att förhålla sig till när det kommer till live stream på nätet, så är det viktigt att jämföra och välja det bästa alternativet. Det kan handla om utbud, kvalité på vad som sänds, kostnad och så vidare. Vi redogör i bästa möjliga mån om gratis alternativ för live stream, där vi kan rekommendera Unibet TV som tjänst. Hos spelbolaget Unibet kan du streama mängder av sport på nätet, där de sänder flera av världens bästa fotbollsligor och turneringar – helt kostnadsfritt.

Guide – såhär gör du:

Gratis stream för fotboll i Europa

Fotbollen är stor världen över, men kanske störst intresse runtom i Europa. Vi har ligor som La Liga, Premier League, Serie A, Ligue 1 och flera andra, som rankas högt bland gemene man. Det råder delade meningar om vilken liga som de facto är bäst, varför vi ger dig en sammanställning över samtliga ligor. Hos Unibet streamar du La Liga, Ligue 1, Champions- och Europa League-kval, Serie A, Bundesliga och mycket mer helt gratis.

Unibet TV stream

Live stream Premier League 16/9

Premier League är en av världens bästa fotbollsligor, om inte den allra bästa. Här hittar du flera av världens bästa spelare och tränare, samlade i en och samma liga. Vi har sett stora övergångar under sommarfönstret, som öppnar upp för en spännande och dramatisk säsong. Några klubbar har rustat sig för säsongen mer än andra, där Manchester City och Manchester United stickar ut vad gäller investeringar. Båda klubbarna har köpt spelare för mellan 1-2.5 miljarder vardera, vilket innebär rekordsummor.

Följ samtliga lag på resan mot Premier League-titeln. Kan Chelsea stå upp även i år och försvara titeln, eller släpper man fram något av de övriga storlagen? Vi har många kandidater, där Tottenham, Liverpool, Manchester City och Manchester United samtliga kan vara högt delaktiga i titelstriden.

Manchester City tog en tung skalp senast mot Liverpool när man vann med förkrossande 5-0 på hemmaplan. Det var en jämn match inledningsvis, men efter ett City-mål och en följande Liverpool-utvisning, så var matchen avgjord. Manchester City gjorde inte långt därefter ytterligare ett mål, som var början på en total förnedring. Nu spelar båda lagen igen under lördagen – kan Liverpool återhämta sig och komma på banan direkt?

För att streama matcherna behöver du ha ett konto hos streaming-tjänsten Viaplay. De tillhandahåller samtliga rättigheter för att sända Premier League i Sverige, vilket gör dem till den enda lagliga tjänsten för detta ändamål. Man behöver betala en månatlig abonnemangskostnad, men man behöver dock inte oroa sig för några bindningstider eller dolda avgifter. Du kan själv avsluta ditt medlemsskap när som helst, utan fördröjda fakturor eller liknande. Man betalar sin månatliga avgift i förväg, vilket gör att man inte har någon kostnad släpande.

 

Leave a Comment