Följ oss på

SHL

SHL Live stream: Rögle – Mora

SHL Live stream: Rögle – Mora

Bottenmöte mellan nykomlingen Mora och Linköping. Viktiga poäng står på spel och båda lagen behöver en vinst till varje pris. Streama det intressanta mötet mellan Rögle – Mora på nätet här.


Färjestad - Frölunda stream
Rögle – Mora stream
Hockey / SHL

C More streaming
Streama

Så här gör du för att skapa ett konto hos C More för att se samtliga SHL-matcher, inklusive slutspelet.

Guide – såhär gör du:

Bottenmöte mellan Rögle – Mora via live stream

Rögle har inte haft en bra säsong hittills. Man har endast spelat hem elva poäng och det ser inte alls ljust ut i tabellen. Man ligger alltså sist med dessa inspelade poäng och har behövt vidta åtgärder i att sparka huvudtränaren. Med en ny ersättare har man förhoppning om en förändring i klubben som kan ta dem upp från det mörka hål de just nu befinner sig i.

Mora har inte heller inlett säsongen särskilt bra och ligger nu tredje sist i serien. Det är inte särskilt förvånande, då de är nykomlingar och inte har hunnit etablera sig. De spelar dock underhållande hockey och har en spelidé som de fullföljer i varje match. De har en bra attityd där de tror på sitt spel, som får bära eller brista under säsongen. Tids nog kan de sannolikt få ordning på spelet för att åtminstone säkra nytt kontrakt till nästa säsong.

Streama Rögle – Mora på nätet genom att följa ovan länk. 

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Senaste nyheter

Bästa streamingsajter

Unibet TV live stream
Över 30 000 events årligen

Unibet TV kan du streama bland annat europeiska toppligor, internationell hockey och tennis gratis som registrerad kund. Streamingtjänsten håller högsta kvalitet för stream via såväl dator som mobil. Skapa ett konto här.

 

Leo Vegas live streaming
Ny aktör med gratis stream

LeoVegas öppnade nyligen upp sin avdelning för livestreaming och tillhandahåller streamad sport på bland annat ett flertal europeiska toppligor och turneringar inom fotboll. Testa livestreamingtjänsten gratis genom att öppna ett konto här.

Mer SHL