Följ oss på

SHL

Live stream för SHL omgång 12 – 21/10

Live stream för SHL omgång 12 – 21/10

Serieledande Färjestad fortsätter sin fantastiska form. Man besegrade senast HV71 på bortais, och förstärkte sin ledning. Streama fortsättningen av SHL och alla dess matcher hos C More.

Färjestad - Frölunda stream
SHL Omgång 12 stream
Hockey / Sverige
C More streaming
Streama här

Så här gör du för att skapa ett konto hos C More för att se samtliga SHL-matcher, inklusive slutspelet.

Guide – såhär gör du:
  • Registrera dig genom att klicka här
  • Välj vilken match eller paket som önskas
  • Börja streama
  • Se på valfri SHL-match via live stream

Spännande utveckling av Färjestad

Färjestad har inlett säsongen allra bäst bland lagen i SHL. Det är ett fartfyllt och skickligt lag som match efter match tar poäng. De har i skrivande stund inte förlorat en enda match i år, utan tagit poäng i samtliga. Notera att det endast är en match som man förlorat på övertid, vilket innebär tre poäng i alla andra matcher.

Även Växjö spelar väldigt bra hockey och hakar på i toppen. Det kommer sannolikt bli en spännande höst även för Växjö, som verkligen etablerat sig som ett topplag i svensk hockey. Huvudtränaren Sam har verkligen gjort ett bra jobb i att lyfta klubben till toppen. Han fortsätter ha högt förtroende bland spelarna och ser ut att få laget att utvecklas säsong efter säsong.

Något lag det inte går lika bra för är Brynäs, som redan nu valt att sparka huvudtränare Roger Melin. Det gick något bättre i matchen efter, då man vann mot Skellefteå med 2-1 på bortais. Kan de rycka upp sig och vinna fler matcher nu? De tog sig till final i fjol – nu är det dags att steppa upp.

Streama samtliga matcher hos C More. Klicka på någon utav länkarna ovan.

Frölunda – Skellefteå stream

HV71 – Rögle stream

Luleå – Växjö stream

Brynäs – Mora stream

Örebro – Färjestad stream

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Senaste nyheter

Bästa streamingsajter

Unibet TV live stream
Över 30 000 events årligen

Unibet TV kan du streama bland annat europeiska toppligor, internationell hockey och tennis gratis som registrerad kund. Streamingtjänsten håller högsta kvalitet för stream via såväl dator som mobil. Skapa ett konto här.

 

Leo Vegas live streaming
Ny aktör med gratis stream

LeoVegas öppnade nyligen upp sin avdelning för livestreaming och tillhandahåller streamad sport på bland annat ett flertal europeiska toppligor och turneringar inom fotboll. Testa livestreamingtjänsten gratis genom att öppna ett konto här.

Mer SHL