Följ oss på

SHL

Live stream för SHL omgång 25

Live stream för SHL omgång 25

Live stream för den 25:e omgången av SHL. Vi har nu kommit en bra bit in på säsongen och tabellen börjar forma sig. Nu är det upp till bevis för samtliga lag. Speciellt under det täta matchschemat i november.


Färjestad - Frölunda stream
SHL omgång 25 stream
Hockey / SHL

C More streaming
Streama

Så här gör du för att skapa ett konto hos C More för att se samtliga SHL-matcher, inklusive slutspelet.

Guide – såhär gör du:

Streama SHL omgång 25 på nätet

För dig som inte kan ta dig direkt till någon utav arenorna, där SHL spelas, så rekommenderar vi dig att skapa ett konto hos C More och hänga med i spänningen via live stream på nätet. Du kan alltså följa varenda match och sekvens direkt via din dator, mobil, surfplatta eller TV. Tillgängligheten har aldrig varit högre, utan nu har du alla möjligheter i världen för att streama Sveriges högsta och bästa hockeyliga – SHL.

Ovan redogör vi för hur du går tillväga för att börja streama SHL. Det tar bara några minuter att slutföra och du kommer inte ångra dig en sekund. SHL bjuder ständigt på högkvalitativ hockey och hos C More får du självklart svenska kommentatorer och experter som sätter pricken över i:et i varje match.

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Senaste nyheter

Bästa streamingsajter

Unibet TV live stream
Över 30 000 events årligen

Unibet TV kan du streama bland annat europeiska toppligor, internationell hockey och tennis gratis som registrerad kund. Streamingtjänsten håller högsta kvalitet för stream via såväl dator som mobil. Skapa ett konto här.

 

Leo Vegas live streaming
Ny aktör med gratis stream

LeoVegas öppnade nyligen upp sin avdelning för livestreaming och tillhandahåller streamad sport på bland annat ett flertal europeiska toppligor och turneringar inom fotboll. Testa livestreamingtjänsten gratis genom att öppna ett konto här.

Mer SHL