Följ oss på

SHL

LIVE STREAM: Skellefteå – Färjestad

LIVE STREAM: Skellefteå – Färjestad

Återigen dags för ett stekhett rival-möte mellan Skellefteå – Färjestad. Häng med i matchen via live stream på nätet. Här hittar du all information om live stream för SHL och Skellefteå – Färjestad. Klicka på nedan länk i vår steg för steg-guide.


Färjestad - Frölunda stream
Skellefteå – Färjestad stream
Hockey / SHL

C More streaming
Streama

Så här gör du för att skapa ett konto hos C More för att se samtliga SHL-matcher, inklusive slutspelet.

Guide – såhär gör du:

Rivalmöte mellan Skellefteå – Färjestad

Skellefteå var under flera år dominanta i SHL, men har tappat något på sistone. Man har haft väldigt lätt mot just Färjestad tidigare, men faktum är att dagens bortalag verkligen har brutit den negativa trenden. Färjestad har vunnit fyra av de fem senaste matcherna och Skellefteå har vunnit en. För några år sedan var det tvärtom, vilket indikerar på att Skellefteå inte kommer upp i nivå, samtidigt som Färjestad spelar betydligt mycket bättre.

Vill du kolla på Skellefteå – Färjestad via live stream så behöver du bara följa ovan guide. Den är väldigt enkel och tar bara några minuter att genomföra. Du får då tillgång till C More och hela dess utbud, beroende på vilket paket du väljer. Är du bara intresserad av att köpa en enskild match, så är det fullt möjligt det också. C More har alltid hög kvalité och svenska kommentatorer och experter under matcherna. Skapa ett konto och njut av samtliga SHL-matcher under hela säsongen.

Är du intresserad av övriga streaming-alternativ för hockey? Klicka då här för vår sammanställning över alternativ för gratis stream.

För att streama Skellefteå – Färjestad: Klicka på länken ovan!

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Senaste nyheter

Bästa streamingsajter

Unibet TV live stream
Över 30 000 events årligen

Unibet TV kan du streama bland annat europeiska toppligor, internationell hockey och tennis gratis som registrerad kund. Streamingtjänsten håller högsta kvalitet för stream via såväl dator som mobil. Skapa ett konto här.

 

Leo Vegas live streaming
Ny aktör med gratis stream

LeoVegas öppnade nyligen upp sin avdelning för livestreaming och tillhandahåller streamad sport på bland annat ett flertal europeiska toppligor och turneringar inom fotboll. Testa livestreamingtjänsten gratis genom att öppna ett konto här.

Mer SHL