Live stream för Skellefteå – HV71 5/10

HV71 har inlett säsongen väl medan Skellefteå har haft det tyngre. Kan de regerande mästarna försvara sin titel? Skellefteå behöver få igång sitt spel och visa sig svårslagna, som de brukar vara, på hemmaplan. Streama matchen direkt hos C More.

Färjestad - Frölunda stream
Skellefteå – HV71 stream
SHL
C More streaming
Streama gratis

Följ nedan guide för att ta del av live stream för samtliga matcher av SHL hos C More.

Guide – såhär gör du:
  • Registrera dig genom att klicka här
  • Välj vilken match eller paket som önskas
  • Börja streama
  • Se på Skellefteå – HV71 via live stream

Viktiga poäng på spel för Skellefteå

Skellefteå har inte inlett säsongen särskilt bra, sett till hur bra de brukar spela. Man har redan nu åkt på ett antal förluster och behöver omedelbart komma igång med ett vinnande koncept. På de fem inledande matcherna har man bara vunnit två, och dessa kom mot sämre lag som Karlskrona och Rögle. Utöver dessa har man förlorat mot Färjestad, Växjö och nu sist mot Djurgården. Man bör helt klart ha tagit några poäng i dessa tre förlustmatcher och tränarstaben har därför mycket att jobba på.

HV71 har inlett säsongen bra och visat sig starka redan från start. Många tror väl inte att det kommer gå hela vägen i år igen, men visst ser det lovande ut. Man har gjort relativt stora förändringar i truppen, där ett antal spelare lämnat klubben sedan guldet i fjol. Det betyder inte per automatik att det blir sämre, men det kommer sannolikt ta ett tag innan de har en trupp som är samspelta nog för att ta ett SM-guld. De kommer vara med och utmana in i det sista, det råder det inga tvivel om, men viktigt då är att man tar poäng i viktiga bortamatcher som denna. Skellefteå är ett starkt hemmalag och har under de senaste åren varit otroligt framgångsrika. Det är lite av en måstematch för hemmalaget, medan HV71 glider på något av en framgångsvåg.

Streama matchen live hos C More. Skapa ett konto och välj den match, eller det paket som önskas. Därefter har du möjlighet att streama samtliga matcher av SHL, från början till slut.

Leave a Comment