IFK Norrköping – Djurgården: Live stream i HD-kvalitet

Toppmöte under söndagen när Norrköping tar emot Djurgården. Denna match kan du se på gratis via live stream i HD-kvalitet om du tar del av kampanjen nedan där du får en månads gratis C More Premium.

Norrköping - Djurgården stream
IFK Norrköping – Djurgårdens IF
Fotboll – Allsvenskan
C More streaming
Streama gratis

Följ anvisningarna nedan för att streama Allsvenskan gratis i 30 dagar.

Guide – såhär gör du:

Titta på Norrköping – Dif genom genom live stream

Matchen mellan Peking och Dif är mycket viktig för båda lagen. Man står på exakt samma poäng, 30, inför mötet och med anledning av den mycket jämna toppen, om vi bortser från Malmö, så kan vi nog garanteras att vi kommer få se på två lag som verkligen vill vinna detta möte. Matchen tittar du på genom live stream hos CMore. För att kunna streama krävs det att du har ett premiumkonto, vilket du som nämnt ovan just nu kan få helt kostnadsfritt under en månad.

Kan Norrköping vända den negativa trenden?

Norrköping hade inför det förra mötet med AFC fyra raka förluster. Lägg till den dåliga prestationen i Europa League-kvalet så kan vi lugnt konstatera att det varit en mindre kris i Norrköping. Nu lyckades man förvisso vinna den senaste matchen men det gjorde man utan att imponera. Ett sent 1-0 mål räddade krisrubrikerna den gången. Inför mötet med Djurgården har man också tappat Eliasson som är klar för Bristol City. Norrköping har det helt klart tufft.

Ett revanschsuget Djurgården

Djurgården har hittills gjort en mycket bra höstsäsong. Inför förra matchen mot Malmö hade man fyra segrar på fem matcher. Mot MFF gjorde man en gedigen insats och visst var stockholmarna egentligen värda att vinna den matchen, men ineffektiviteten i Dif kombinerat med Malmös effektivitet gjorde att man ändå kammade noll poäng. Vi kan nog räkna med att man kommer gå för tre poäng i denna matchen och är ute efter revansch. Till mötet kommer Magnus Eriksson (avstängd sist), Jonas Olsson (skadad sist) och Gustav Engvall (lån från Bistol) tillbaka i truppen vilket självfallet är positivt för Djurgården då alla är startspelare i laget.

Leave a Comment