Norrköping jagar guld – Hammarby åkte på tung förlust

Onsdagens omgång av Allsvenskan var otroligt dramatisk. I söndags förlorade Hammarby det stora derbyt mot AIK med 1-0 på bortaplan. Nu var förlusten ett faktum återigen – den här gången på hemmaplan mot Elfsborg. Samtidigt vann Norrköping sin match övertygande mot självaste Malmö FF.

Kan Norrköping på riktigt hota AIK om guldet?

Norrköping var det lag som bröt AIKs makalösa svit på 32 matcher utan förlust. Det här öppnade upp för viss spekulation om guldstriden, som Norrköping inte tidigare varit inblandade i på allvar. Man vann mot AIK och kunde knappa in avståndet en aning, men efter att man nu besegrat Malmö FF har man faktiskt goda möjligheter att utmana Gnaget. AIK spelar sin nästa match på bortaplan mot IFK Göteborg. Det är en match man verkligen bör vinna, men med tanke på omständigheterna är ingenting säkert.

Gnaget är tveklöst ett av de bästa lagen i serien just nu. De spelar solid fotboll och är otroligt täta defensivt. Dock, så kan allting bli annorlunda om man blandar in guld-nerver. Matchen mot Göteborg blir sanslöst viktig dels för självförtroendet kring guldstriden, men även i seriens poängställning. Norrköping är nu tre poäng ifrån ettan, med en match mer spelad. Vid förlust för AIK så består avståndet på tre poäng och då kan allting hända.

Streama guldstriden i Allsvenskan

Den här dramatiken vill man bara inte missa. Det allra bästa är självklart om man har möjligheten att kolla vissa matcher på plats i en fullsatt arena, men det är inte alla som har den möjligheten. Då finns det komplement! C More streamar samtliga matcher av Allsvenskan på nätet. Det enda man behöver göra är att skapa ett konto hos streaming-tjänsten, samt att man betalar för en enskild match, eller om man vill köpa ett bredare abonnemang. Ett abonnemang kan innefatta stream för samtliga matcher av Allsvenskan, SHL, Superettan och Hockeyallsvenskan. Inte nog med det kan man kolla på världens bästa golfspelare som gör upp på PGA-touren. Allt det här under ett och samma tak. Börja din streaming-period hos C More idag!


Allsvenskan stream
Allsvenskan stream
Fotboll / Sverige

C More stream
Streama här

Leave a Comment