Norrköping – Östersund gratis live stream 27/8

Östersund är vidare till Europa League och kan nu fokusera fullt på Allsvenskan. Norrköping jagar samtidigt topplacering. Följ matchen via gratis live stream hos C More. OBS! Tidsbegränsat erbjudande, följ nedan instruktion för att ta del av en månads gratis stream för Allsvenskan.

Djurgården - Halmstad stream
IFK Norrköping – Östersund stream
Allsvenskan
C More streaming
Streama gratis

Genom att följa nedan guide ges du tillgång till en månads gratis streaming hos C More. Så här gör du:

Guide – såhär gör du:

Följ IFK Norrköping – Östersund via kostnadsfri live stream

C More äger alltjämnt rättigheterna för Allsvenskan och alla dess matcher. Nu finns det dock ett förmånligt erbjudande att ta del av, där du genom att följa ovan guide ges tillgång till en månads gratis stream hos C More. Det är inte begränsat till just matchen mellan Norrköping – Östersund, utan det gäller hela deras utbud. Det innefattas av bland annat Sveriges två största fotbollsligor – Superettan och Allsvenskan. Vi rekommenderar dig att passa på så snart som möjligt, då detta erbjudande är tidsbegränsat och kommer försvinna. Vi redogör alltid för de bästa alternativen för stream på nätet, så håll utkik på vår sajt för nya erbjudanden.

Kan Norrköping resa sig mot toppen igen?

Norrköping var länge med i den absoluta toppen och det såg ut att bli en fight mellan just Norrköping och Malmö FF om guldet. Så ser det inte ut längre, utan Norrköping har tappat väldigt många poäng, lite i onödan. Man har varit i en svag period där man förlorat mot lag som Elfsborg, AIK, Djurgården och IFK Göteborg. Det är förvisso inga dåliga lag man förlorat mot, men självklart borde man som topplag ha tagit några poäng under dessa matcher. Nu kommer man från en välbehövlig vinst mot Sirius på bortaplan, och siktar nu mot ytterligare en tung skalp mot ett formstarkt Östersund.

Östersund klara för Europa League – fullt fokus på Allsvenskan.

Östersund gjorde det! De tog sig vidare till Europa League. Det här sätter spår i historie-böckerna för klubben, som nu slagit ut Galatasaray, Fola och sist men inte minst PAOK. Efter det inledande mötet i finalen mot PAOK låg man under med 3-1. Väl på hemmaplan kunde man i minut 70 respektive minut 77 göra både 1-0 och 2-0, vilket innebar avancemang till Europa League. Detta kval har tagit stort fokus och mycket energi från klubben, som varit tvungna att åsidosätta Allsvenskan i vissa matcher. Det har varit tunga ben hos spelarna efter ett så intensivt spelschema, men när man nu är vidare kan man lägga full kraft på Allsvenskan. Man har 29 poäng och är absolut inte uträknade från toppstriden. När de nu lägger kraft på seriespelet kommer de vara otroligt farliga. De har säkrat sin ekonomi för en bra tid framöver – Graham Potter är nu populär i Östersund.

Nu kan du se det spännande mötet mellan IFK Norrköping och Östersund helt kostnadsfritt hos C More. Detta efter att spelbolaget Redbet och C More inlett ett samarbete som ger alla nya kunder hos Redbet möjligheten för en hel månads gratis stream. Följ samtliga matcher av Allsvenskan helt gratis via stream på nätet.

Leave a Comment