Följ oss på

Nyheter

Gratisstream.nu öppnar portarna

Idag lanserar vi Gratisstream.nu – en sida som syftar till att redogöra för hur du på enklast möjliga sätt streamar sport på nätet. I den mån det finns lagliga alternativ för hur du som sportintresserad kan se på ligor och turneringar från fotboll, ishockey, tennis och mängder av andra sporter kommer vi redogöra för dessa här på sajten.

Vi är fortfarande i en uppstartsfas varför vi gärna tar emot feedback om ni har några synpunkter, funderingar eller tankar överlag. Kontakta oss då genom att gå till ”Om oss” i menyn.

Vi har primärt fokuserat på att redogöra för vilka streamingalternativ som finns för de mest populära sporterna för gemene man i Sverige. Om du saknar någon sport, turnering eller liga är du dock varmt välkommen att höra av dig till oss så ska vi se vad vi kan göra.

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Senaste nyheter

Bästa streamingsajter

Unibet TV live stream
Över 30 000 events årligen

Unibet TV kan du streama bland annat europeiska toppligor, internationell hockey och tennis gratis som registrerad kund. Streamingtjänsten håller högsta kvalitet för stream via såväl dator som mobil. Skapa ett konto här.

 

Leo Vegas live streaming
Ny aktör med gratis stream

LeoVegas öppnade nyligen upp sin avdelning för livestreaming och tillhandahåller streamad sport på bland annat ett flertal europeiska toppligor och turneringar inom fotboll. Testa livestreamingtjänsten gratis genom att öppna ett konto här.

Mer Nyheter