Följ oss på

SHL

Omgång 42 av SHL live på nätet

Omgång 42 av SHL live på nätet

SHL tuffar på med ett intensivt matchschema, vecka in och vecka ut. För dig som vill följa resterande del av säsongen via live stream – här är alternativet för dig. Artikeln redogör hur du streamar SHL omgång 42, men du kan självklart följa varenda omgång av SHL via stream.

Stream för SHL omgång 42

Lördagen den 27/1 är det dags för full omgång av SHL. Det är högintressanta matcher och alla poäng börjar bli av allt högre betydelse. Det är en oerhört jämn tabell, både i toppen och botten och nu börjar allvaret krypa sig närmre och närmre. Vi kan redan nu se att Växjö med all sannolikhet kommer vinna serien, men det är just slutspelet som betyder allra mest. Seriespelet är endast uppvärmningen och slutspelet är det som utgör om man gör en bra säsong eller ej.

SHL stream 27/1

Linköping – Luleå

Malmö – Mora

Rögle – Karlskrona

Skellefteå – Frölunda

Färjestad – Örebro

HV71 – Brynäs

Växjö – Djurgården

Det kanske mest intressanta mötet är det sistnämnda, mellan Växjö och Djurgården. Växjö ligger etta i tabellen medan Djurgården fortsatt innehar andraplatsen. Det är ett möte mellan två giganter och Djurgården måste vinna matchen för att skapa någon form av spänning i toppstriden.

 

Gör så här för att streama SHL omgång 42 live

Streama SHL? Gör så här:

  • Skapa ett konto hos C More genom att klicka här
  • Välj det paket, eller den match som du vill ta del av
  • Börja streama SHL live

Hockeyallsvenskan stream
SHL omgång 42 stream
Hockey / SHL

C More streaming
Streama här

Vilka tar sig till slutspel?

Totalt är det åtta lag som tar sig till slutspel. Tidigare har det varit så att det är de åtta bäst placerade lagen som tar sig till slutspelet, men sedan några år tillbaka har man gjort vissa förändringar. För att ta sig direkt till slutspel gäller det att man placerar sig mellan 1-6 i tabellen. De lag som placerar sig 7-10 i serien kommer få mötas i en kvalomgång för att ta sig till slutspelet. Antal platser förblir därmed detsamma, dvs åtta lag, men vägen dit är något annorlunda.

Lag 7 och lag 10 möts i en matchserie, medan lag åtta och nio möts i den andra. De två vinnande lagen går till kvartsfinalerna i slutspelet och får möta de lag som placerat sig etta respektive tvåa i tabellen.

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Senaste nyheter

Bästa streamingsajter

Unibet TV live stream
Över 30 000 events årligen

Unibet TV kan du streama bland annat europeiska toppligor, internationell hockey och tennis gratis som registrerad kund. Streamingtjänsten håller högsta kvalitet för stream via såväl dator som mobil. Skapa ett konto här.

 

Leo Vegas live streaming
Ny aktör med gratis stream

LeoVegas öppnade nyligen upp sin avdelning för livestreaming och tillhandahåller streamad sport på bland annat ett flertal europeiska toppligor och turneringar inom fotboll. Testa livestreamingtjänsten gratis genom att öppna ett konto här.

Mer SHL