Följ oss på

SHL

Örebro – Skellefteå via live stream på nätet

Örebro – Skellefteå via live stream på nätet

Skellefteå börjar få ordning på sitt spel. Kan de utmana i toppen? Örebro är som bekant starka på hemmais och kan ställa till det för bortalaget. Följ mötet via live stream på nätet hos C More.


Färjestad - Frölunda stream
Örebro – Skellefteå stream
Hockey / SHL

C More streaming
Streama

Så här gör du för att skapa ett konto hos C More för att se samtliga SHL-matcher, inklusive slutspelet.

Guide – såhär gör du:

Kan Skellefteå ta sig tillbaka till toppen?

Skellefteå inledde säsongen knackigt, men har nu på senare tid kommit tillbaka till ett allt bättre spel. Självförtroendet är en färskvara, vilket verkar vara på topp hos klubben just nu. Man jagar placeringar högre upp i tabellen och ligger i skrivande stund på en fjärde plats. Det är ingen lång väg kvar, men frågan är om lagen ovan inte är för starka för att hålla avståndet intakt.

Örebro ligger på en tionde plats och har verkligen mer att ge. De är hemmastarka och bör kunna ta allt fler poäng både på hemma- och bortais. De har tappat spelare inför säsongen, men har i grunden ett bra lag nog för att ligga några placeringar högre upp. Följ utvecklingen via live stream hos C More.

Streama Örebro – Skellefteå på nätet genom att följa ovan länk. 

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Senaste nyheter

Bästa streamingsajter

Unibet TV live stream
Över 30 000 events årligen

Unibet TV kan du streama bland annat europeiska toppligor, internationell hockey och tennis gratis som registrerad kund. Streamingtjänsten håller högsta kvalitet för stream via såväl dator som mobil. Skapa ett konto här.

 

Leo Vegas live streaming
Ny aktör med gratis stream

LeoVegas öppnade nyligen upp sin avdelning för livestreaming och tillhandahåller streamad sport på bland annat ett flertal europeiska toppligor och turneringar inom fotboll. Testa livestreamingtjänsten gratis genom att öppna ett konto här.

Mer SHL