Öster – GAIS live stream på nätet, Superettan

På tisdag ställs de anrika lagen Öster och GAIS mot varandra i Superettans 18:e omgång. Vill du se på matchen genom via live stream utan kostnad? Titta hit i så fall!

Öster - GAIS stream
Öster – GAIS stream
Fotboll / Superettan
C More streaming
Streama gratis

Följ anvisningarna nedan för att streama Öster vs GAIS och alla andra matcher från Superettan gratis under en månad.

Guide – såhär gör du:

Streama Öster vs GAIS gratis på nätet

Detta klassiska mötet har alla förutsättningar för att bli en bra och spännande match. Öster har hittills i år varit ett av seriens mest målrika lag men GAIS defensiv är trots allt relativt bra. Om du vill streama matchen mellan Öster och GAIS gratis på nätet kan du helt enkelt följa våra anvisningar här ovanför för att ta del av ett gratis premiumabonnemang som ger dig möjligheten att streama såväl Superettan som matcherna från Allsvenskan gratis under en månad.

Östers status inför hemmamötet med GAIS

Öster har häng på toppen efter dryga halva säsongen spelad. Man har 28 inspelade poäng och ligger förvisso hela 12 poäng bakom Brommapojkarna, men såväl Helsingborg på tredje plats som Dalkurd på andra plats är inom räckhåll för fjärdeplacerade Öster. Man kommer till detta möte med två starka segrar i bagaget och är obesegrade de fem senaste matcherna.

Läget i GAIS inför matchen

GAIS har till skillnad från Öster haft ett ganska kämpigt år. Med sina 20 inspelade poäng placerar man sig på en 11:e plats i Superettan av totalt 16 lag, och har endast två poäng ned till kvalplats till Division 1. Formen är inte heller den bästa men kanske kan det vända när man nu åker till Småland för att möta Öster?

Leave a Comment