Östersund Europa League stream

Efter svensklagens uttåg i Europa kvarstår nu endast Östersund som i sista kvalomgången ställs mot grekiska PAOK. Vill du se på matchen genom live stream på nätet? Vi guidar dig till hur du går tillväga.

Europa League kval stream
Europa League kval
Fotboll / Europa

Streama gratis

I år visas vissa av kvalmatcherna till Europa League och Champions League gratis hos spelbolaget Unibet genom deras streamingtjänst Unibet TV. Det enda du behöver för att se på matcherna Unibet sänder är ett positivt saldo på ditt spelkonto.

Guide – såhär gör du:

Streama PAOK – Östersund via live stream

Rättigheterna till att visa Europa League och kvalet för de svenska lagen innehas av Eurosport och Discovery. Matchen mellan PAOK och Östersund ser du därför live på nätet genom Eurosports streamingtjänst Europlayer. Tyvärr är detta en betalningslösning och är därför ej gratis stream, Unibet TV visar inte heller matchen gratis genom live stream då de inte har rättighet för att visa svensklagen i Europa League-kvalet för personer som befinner sig i Sverige.

Kan Östersund skrälla igen?

Det var nog inte många som trodde på att Östersund skulle ha chansen att gå hela vägen till den sista kvalomgången till Europa League. Särskilt inte efter att man lottades mot den turkiska storklubben Galatasaray i den andra kvalomgången. Ändå står man här efter en bragdinsats mot turkarna som följdes upp med en ganska säker seger mot Fola från Luxemburg.

Motståndet i den sista kvalomgången är nu alltså PAOK från Grekland. På förhand är givetvis grekerna favoriter men kan Östersund slå Galatasaray har man givetvis även chansen mot ett lag som PAOK. Man startar alltså borta vilket brukar vara en fördel i sådana här sammanhang. Får de med sig ett bra resultat från torsdagens match har man alla förutsättningar för att lyckas ta sig till Europa League i returmötet hemma på Jämtkraft Arena.

Det hade varit en stor skräll om Östersund lyckas gå hela vägen men Potter och hans mannar har verkligen övertygat. Skulle man gå dit kanske det blir svårt att behålla storstjärnor som Ghoddos och Sema, men bara ett avancemang i sig hade inneburit många välbehövliga miljoner in på kontot.

Leave a Comment