Östersund – Hertha Berlin Live stream 28/9

Östersund vann första omgången i gruppspelet av Europa League. Kan de få med sig ytterligare poäng hemma mot Hertha Berlin? Svaret får vi torsdagen den 28/9 och du följer matchen direkt via live stream.

CHL stream
Toppfotboll i Europa
Fotboll / Europa

Streama gratis

Live stream på nätet är idag ganska brett. Det finns flera olika streaming-tjänster, som tar betalt för de matcher som sänds. Detta görs generellt genom en månatlig abonnemangskostnad, som innebär att man kan ta del av mängder av sport på nätet. Det går också ofta att köpa en enskild match, men rent ekonomiskt är det bättre att köpa ett paket om man har för avsikt att följa fler än en eller två matcher.

Gratis stream på nätet har också utvidgats, då flera spelbolag utvecklat sitt utbud. Det är främst de större spelbolagen som har möjlighet att göra detta, vilket också leder till att de blir än mer konkurrenskraftiga. Ett spelbolag som verkligen gjort ett lyft är Unibet som idag erbjuder över 30 000 events årligen – helt gratis. Det är otroligt förmånligt att vi alltså kan ta del av några av de bästa fotbollsligorna i världen utan att behöva betala en enda krona. Vi på gratisstream.nu redogör alltid i första hand för gratis alternativ när det kommer till live stream, men i andra fall för de mest kostnadseffektiva alternativen.

Guide – såhär gör du:

Streama europeisk toppfotboll gratis

Som nämnt ovan är Unibet ett av de ledande spelbolagen både när det gäller sports betting, casino och live stream. De är en komplett sajt, som har en bred målgrupp och når ut till mängder av spelare och sportfantaster. Nu kan man streama några av de bästa fotbollsligorna i världen helt gratis hos Unibet TV. Det enda man behöver göra är att skapa ett konto hos Unibet, sätta in pengar (om du inte redan har pengar på kontot) och sedan börja streama. Det enda kravet är att man har ett positivt saldo på kontot, med så lite som en enda krona.

Hos Unibet kan du streama ligor som La Liga, Serie A, Ligue 1, Bundesliga, Champions League(kval) och Europa League(kval) helt kostnadsfritt. Följ ovan guide och passa på redan idag.

Unibet TV stream

Live stream för Östersund – Hertha Berlin

Östersund fortsätter sin framgångssaga. De spelar fantastisk fotboll och är utan tvekan ett av Sveriges absolut bästa fotbollslag. Det kanske inte syns i tabellen, då man mer eller mindre är uteslutet från att vinna SM-guldet, men sett till deras spel har de kvalitéer få lag i Sverige kan mäta sig med. Deras placering i Allsvenskan beror givetvis mycket på deras täta spelschema som varit i och med Europa League-kvalet. Man har spelat mycket fotboll och behövt rotera mycket i startelvan, där Europa League varit prioriterat framför Allsvenskan.

Man har säkrat mängder av miljoner till klubben genom att bara ta sig till gruppspelet, men som om inte det vore nog så har de redan fått med sig tre poäng, och siktar nu på att vinna gruppen, som ÖFKs ordförande var tydlig med. Man får nu besök av ett erkänt bra lag i Hertha Berlin från Tyskland. Ett lag som troligtvis inte ens vet vart Östersund ligger, eller att det ens var en stad. Det kommer vara obekvämt för tyskarna att komma till Sverige och Östersund, något som de kan dra stor nytta av i detta möte.

För att streama mötet mellan Östersund – Hertha Berlin behöver du vända dig till Eurosports streaming-tjänst, Europlayer. Här sänder de alla matcher från Europa League till en förhållandevis låg peng. För dig som vill kolla på matchen på TV, så kommer den även sändas på Kanal 9. Att de sänder denna matchen är just för att det är ett svensklag som spelar, men kommer i övrigt inte sända alla matcher via direktsänd tv.

 

Leave a Comment