PL: Swansea – Manchester United stream 19/8

Premier League är igång. Manchester United gästar Swansea i den andra omgången. Här guidar vi dig till de bästa alternativen för live stream av matchen. Följ matchen och se hur väl Manchester United fått ordning på truppen med sina spännande nyförvärv.

CHL stream
Toppfotboll i Europa
Fotboll / Europa

Streama gratis

Vi redogör alltid för de mest kostnadseffektiva, eller i bästa fall gratis, alternativen för att streama sport på nätet. För gratis stream rekommenderar vi Unibet TV, som sänder mängder av sport i världsklass. Här streamar du exempelvis La Liga, Serie A, Ligue 1, Bundesliga, Europa- och Champions League-kval och mycket mer. Klicka på länken nedan för att streama fotboll av högsta klass helt kostnadsfritt.

Guide – såhär gör du:

Streama europeisk toppfotboll gratis

Unibet TV är streaming tjänsten för dig som vill kolla på sport på nätet gratis. De tillhandahåller mängder av rättigheter för några av de bästa ligorna i världen. Det kanske låter för bra för att vara sant, men så är fallet. Det enda man behöver göra är att skapa ett konto hos spelbolaget, samt att man har ett positivt saldo på sitt spelkonto vid streaming-tillfället. Det räcker med så lite som en krona på kontot, men notera att den minsta insättningen till spelkontot är 100 kr.

Unibet TV stream

Streama mötet mellan Swansea – Manchester United

Manchester United har värvat friskt i år igen och har nu en väldigt spännande trupp att se fram emot under säsongen. Inför säsongen har man värvat vårt svenskhopp Victor Nilsson Lindelöf, man har tagit in Matic från Chelsea samt målsprutan Lukaku från Everton. Priset man fått betala för dessa spelare är inte helt känt, men vi kan konstatera att United gjort värvningar för en bra bit över en miljard kronor, även i år. Med det sagt syftar vi så klart på värvningen av Paul Pogba, som lämnade Juventus för sitt forna lag United.

Med det lag United nu har, så skall man helt klart kunna vara med och slåss om att bli en av de bästa klubbarna i världen igen. De har inte haft några direkta framgångar på flera år, men nu har man en Europa League-vinst i bagaget, många nya duktiga spelare, och det kan bara gå bättre därifrån. Vilka som går hela vägen i Premier League i år är omöjligt att säga, men vi kan konstatera att det kommer bli en sanslöst tuff kamp mellan flera av lagen. Vi har lag som Chelsea, Tottenham, Manchester City, Liverpool och Arsenal, som alla kommer vara med i toppstriden.

Swansea hade en väldigt tuff säsong i fjol och riskerade länge att åka ur Premier League. De lyckades klara sig kvar med nöd och näppe mot slutet och kunde således säkra ett nytt Premier League-kontrakt. De har ett bättre lag än vad man lyckades åstadkomma i fjol, och de har helt klart en högsta-nivå som är mycket bättre än så. Det återstår att se om man kommit i bättre fas i år, men de bör åtminstone inte löpa någon större risk för nedflyttning.

För att följa matchen mellan Swansea – Manchester United är det Viaplay man skall vända sig till. De erhåller rättigheterna för samtliga matcher av Premier League som sänds i Sverige. Viaplay är en betaltjänst och man behöver således betala en abonnemangs-avgift månatligen för deras utbud. Så, för att streama matchen – skapa ett konto hos Viaplay, välj det paket som passar dig bäst – njut av matchen.

 

 

Leave a Comment