Real Madrid – får Zidane sparken?

Real Madrid gör som bekant ingen särskilt bra säsong. Man ligger nu hela 16 poäng bakom serieledande Barcelona, något som man aldrig kan ta ikapp. Kommer Zidane behålla sin position i ett hårt pressat Real Madrid?

Får Zidane sparken från Real Madrid?

Zidane tog över som huvudtränare för storklubben Real Madrid och gjorde det under en lång period väldigt bra. Den här säsongen har dock inte varit önskvärd och han möter nu sin absolut största utmaning som huvudtränare. Detta Real Madrid har väldigt höga ambitioner och brukar sällan acceptera en sådan här negativ trend i deras spel. Vore det inte Zidane som var tränare, så hade vi säkerligen fått se ett avsked tidigare än så här.

Laget inväntar deras kanske viktigaste match för säsongen, nämligen i Champions League mot ett stjärnspäckat PSG. Denna match kan komma att bli direkt avgörande för Zidanes framtid, för skulle man åka ur Champions League, samtidigt som man gör en usel säsong i ligan, så behöver ledningen vidta åtgärder. Man ligger endast en poäng före Villareal, som placerar sig femma i tabellen. I skrivande stund är det därmed dessa två lag som kämpar om den fjärde, och sista, platsen till Champions League under kommande säsong.

Streama Real Madrids matcher gratis?

Om du vill streama Real Madrids matcher helt gratis, så har vi det bästa alternativet för dig. Du behöver alltså inte betala några dyra abonnemangskostnader, utan du kan se samtliga matcher av La Liga helt kostnadsfritt hos Unibet TV. Spelbolaget har ett stort utbud, med över 30 000 events varje år, som ger dig gratis stream för Real Madrids alla liga-matcher. Så här gör du för att streama La Liga gratis. Notera att du behöver ha ett positivt saldo på ditt spelkonto – det räcker med endast en krona.

  • Skapa ett konto hos Unibet genom att klicka här
  • Sätt in minst 100 kr (gör vad du vill för 99 kr – spara en krona)
  • Börja streama La Liga gratis

Leave a Comment