Rivalmöte mellan Tottenham – Arsenal live

Det är dags för ett extraordinärt rivalmöte mellan Tottenham – Arsenal. Så här följer du dramatiken direkt via live stream. Du ges fullständig matchöverblick och kan följa varenda mål och händelse direktsänt, med svenska kommentatorer och experter.

Live stream Tottenham – Arsenal

Att det råder hög rivalitet mellan Tottenham och Arsenal är sen gammalt. Även om det finns flera lokala rivaliteter i London, så är det troligen just Tottenham och Arsenal som har mest historia, där båda lagen som allra mest vill vinna. Nu ställs lagen på prov i ett intensivt skede av serien. Båda lagen behöver desperat poäng för att ha chans till Champions League-placering. Just i år är det högre konkurrens än på flera år, vilket gör det än mer viktigt att vinna sina matcher mot respektive toppklubb.

Arsenal har gjort ett par värvningar under januari-fönstret, men det som sticker ut allra mest är självklart målsprutan från Dortmund – Aubamenyang. Han kommer tillföra en enorm speed för laget och är helt klart en lämplig spelare för detta Arsenal. Deras spel bygger på intensivt passningsspel och högt bollinnehav, där Aubameyang kommer fylla en utmärkt position i sina löpningar på djupet.

Tottenham har gjort för vana att spela bra fotboll under de senaste åren. De har dock vissa bekymmer med att ta sig an de stora klubbarna och framförallt i att vinna jämna och tighta matcher. När Tottenham vinner, så vinner man oftast stort. Står det och väger i ett lika-resultat, så brukar det ofta rendera i oavgjort.

Så streamar du Tottenham – Arsenal

Vill du streama matchen mellan Tottenham – Arsenal? Då har vi de rätta medlen för dig. Det enda du behöver göra är att skapa ett konto hos Viaplay, som är de enda som förmedlar live stream för Premier League i Sverige. Det finns således inga andra lagliga alternativ, utan dessvärre behöver man alltid betala för att se Premier League-matcher via live stream.

Viaplay har ett bra sport-paket, som innefattas av live stream för mängder av ligor och sporter runtom i världen. Man kan utan vidare säga att MTG/Viaplay är det största streaming-bolaget i Sverige, som också förmedlar den allra bästa sporten.

  • Skapa ett konto hos Viaplay
  • Köp ett sport-paket
  • Börja streama Tottenham – Arsenal

Leave a Comment