Odds: Ryssland – Sverige i Nations League

Sverige reser till Ryssland för att spela landskamp i Nations League. Det blev ingen lyckad match sist även om man i den andra halvleken hade ledningen med 2-0 mot Turkiet. Man tappade fokus och även tre mål bakåt, som ledde till slutresultatet 2-3 på Friends Arena. Nu är det dags för revansch i turneringen och varför inte klämma dit Ryssland på deras hemmaplan?

Odds för Ryssland – Sverige i Nations League

För dig som gillar odds och betting så kan det vara av intresse att veta de högsta och bästa oddsen inför matchen. Matchen spelas på torsdagen den 11/10 klockan 21:45, vilket innebär något senare avspark än det brukar vara. Sverige är, som för det mesta, underdogs i den här matchen. Vi vet att Ryssland kan vara en tuff motståndare, och än värre på bortaplan. De har många fans och det kan vara väldigt påfrestande med tidsskillnad och lång resväg. Oavsett bör Sverige kunna ha goda möjligheter för en semi-skräll här, för kommer Sverige upp i de nivåer man har kapacitet för, så kan det utan vidare bli vinst med ett par bollar.

Ryssland än dock favoriter och oddsen ser ut enligt nedan:

  • Ryssland: 2.00
  • Oavgjort: 3.30
  • Sverige: 4.00

Matchen mellan Ryssland – Sverige kan du streama hos C More genom att klicka på nedan länk. C More är streaming-tjänsten som tillhandahåller mängder av högkvalitativ sport. Du kan bland annat streama SHL, Hockeyallsvenskan, Superettan och Allsvenskan, som är Sveriges mest bästa och mest kollade inhemska ligor. Följ de heta matcherna i Nations League under hela turneringen via stream.


Allsvenskan stream
Ryssland – Sverige stream
Nations League / Fotboll

C More stream
Streama här

Leave a Comment