Så följer du Svenska Cupen live

Som lite försmak till Allsvenskan så är nu Svenska Cupen i full gång. Häng med i alla matcher under gruppspelet och sedermera under slutspelet. Det kommer bli fullt drag och en himla dramatik! Så här följer du Svenska Cupen via stream.


Djurgården - Halmstad stream
Svenska Cupen stream
Fotboll / Sverige

C More streaming
Streama

Streama alla matcher av Svenska Cupen

Spänningen i cupen kommer bli lika hög som det alltid blir. Gruppspelet lever sitt liv, så klart, medan slutspelet blir än mer dramatiskt. I gruppen har vi lag från Allsvenskan och Superettan som förväntas ha bättre chanser än de klubbar från lägre divisioner, vilket allt som oftast leder till förhållandevis enkla segrar för dessa klubbar. Däremot är det inte helt ovanligt att vi får se skrällar från Svenska Cupen, där mindre klubbar höjer sig flera nivåer, samtidigt som det sker någon form av underskattning från de bättre lagen. Förvänta er mängder av sådana händelser i år också, som ju är fantastiskt underhållande att se.

Under måndagen spelas två matcher, däribland Elfsborg – GAIS samt Djurgården – Degerfors.

Vill du streama någon utav matcherna så behöver du skapa dig ett konto hos streaming-tjänsten C More. De tillhandahåller i stort sett all svensk fotboll av hög kvalité. Du kan följa såväl Superettan, Allsvenskan som Svenska Cupen, allt under en och samma plattform.

C More är en ypperlig tjänst när det kommer till live stream för sport på nätet. Alla matcher sänds med svenska kommentatorer och experter, som vägleder dig i varje sekvens under hela matchen. Hög kvalité på samtliga matcher utlovas, där de allra flesta kan ses i HD-kvalité.

Leave a Comment