Så streamar du Superettan på nätet

Det är uppehåll i Allsvenskan och vi har ett stundande VM runt hörnet. Under tiden finns det dock fortsatt kvalitativ underhållning i Superettan. Kolla hit för att ta del av information om hur du går tillväga för att streama Superettan live på nätet.


Allsvenskan stream
Superettan stream
Fotboll / Sverige

C More stream
Streama här

Så följer du Superettan via stream 2018

Superettan är den näst högsta serien i svensk fotboll. Det innebär en högkvalitativ liga som ständigt bjuder på bra matcher. Allsvenskan är självklart snäppet vassare, men år efter år kommer nya lag upp till Allsvenskan, som direkt varit i Superettan. De håller måttet i många fall och sammantaget är lagen riktigt duktiga. När de spelar sinsemellan får vi jämn och underhållande fotboll att njuta av.

För att streama Superettan live 2018 behöver du ha ett konto hos C More. Detta är en streaming-tjänst som äger samtliga rättigheter för att sända Allsvenskan och Superettan i Sverige. Det finns således inga andra alternativ, utan man måste dessvärre betala en slant för att kunna följa sitt favoritlag i såväl Allsvenskan som Superettan live.

Det du behöver göra är att klicka dig in på C More genom vår länk i ovan tabell. Därefter behöver du skapa ett konto och köpa den match, eller det paket som du önskar. Genom att köpa ett sport-paket får du ett desto förmånligare pris per match, även om totalsumman kortsiktigt blir något högre.

  • Klicka på C More’s logga ovan
  • Skapa ett konto
  • Köp en match eller ett paket
  • Börja streama Superettan live 2018

Leave a Comment