Följ oss på

SHL

Se på HV71 – Frölunda via stream 4/10

Det utlovas derbykänsla när HV71 tar emot Frölunda på hemmaplan. Följ matchen direkt via live stream i din dator, mobil, surfplatta eller TV. Två lag som kämpar om placeringar i toppen, där alla poäng är av högsta betydelse.


Färjestad - Frölunda stream
HV71 – Frölunda stream
Hockey / SHL

C More streaming
Streama här

Så här gör du för att skapa ett konto hos C More för att se samtliga SHL-matcher, inklusive slutspelet.

Guide – såhär gör du:

Kan HV71 ta sig upp i toppen?

 

HV71 vann som bekant SM-guld i fjol och gjorde sin bästa säsong på väldigt länge. Nu har man inte riktigt nått upp till sina mål, men mycket av förklarliga skäl. Man tappade inför säsongen flera viktiga spelare och har inte riktigt haft samma förutsättningar i år som man hade i fjol. Dock, så har man gjort det väldigt bra och ligger på en fjärdeplats i tabellen, men man har siktet inställt på den absoluta toppen, vilket gör detta möte än mer betydelsefullt än bara känslan av att besegra Frölunda.

Frölunda var högt tippade inför säsongen. Det har inte riktigt gått deras väg och man placerar sig nu på en sjunde plats. Det är inget man är nöjda med och man behöver akut få ordning på situationen om man skall ha chans till de högre placeringarna. Man kommer sannolikt få ordning på sitt spel och ta sig till slutspel, men det matchar än dock inte deras ambitioner.

Det är en otroligt viktig match som spelas i Kinnarps Arena ikväll. Följ matchen direkt via live stream hos C More. Följ anvisningen ovan och börja streama SHL redan idag! Vill du ha en sammanställning över gratis stream på nätet? Klicka dig då vidare här. 

 

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Senaste nyheter

Bästa streamingsajter

Unibet TV live stream
Över 30 000 events årligen

Unibet TV kan du streama bland annat europeiska toppligor, internationell hockey och tennis gratis som registrerad kund. Streamingtjänsten håller högsta kvalitet för stream via såväl dator som mobil. Skapa ett konto här.

 

Leo Vegas live streaming
Ny aktör med gratis stream

LeoVegas öppnade nyligen upp sin avdelning för livestreaming och tillhandahåller streamad sport på bland annat ett flertal europeiska toppligor och turneringar inom fotboll. Testa livestreamingtjänsten gratis genom att öppna ett konto här.

Mer SHL