Se på HV71 – Frölunda via stream 4/10

Det utlovas derbykänsla när HV71 tar emot Frölunda på hemmaplan. Följ matchen direkt via live stream i din dator, mobil, surfplatta eller TV. Två lag som kämpar om placeringar i toppen, där alla poäng är av högsta betydelse.


Färjestad - Frölunda stream
HV71 – Frölunda stream
Hockey / SHL

C More streaming
Streama här

Så här gör du för att skapa ett konto hos C More för att se samtliga SHL-matcher, inklusive slutspelet.

Guide – såhär gör du:

Kan HV71 ta sig upp i toppen?

 

HV71 vann som bekant SM-guld i fjol och gjorde sin bästa säsong på väldigt länge. Nu har man inte riktigt nått upp till sina mål, men mycket av förklarliga skäl. Man tappade inför säsongen flera viktiga spelare och har inte riktigt haft samma förutsättningar i år som man hade i fjol. Dock, så har man gjort det väldigt bra och ligger på en fjärdeplats i tabellen, men man har siktet inställt på den absoluta toppen, vilket gör detta möte än mer betydelsefullt än bara känslan av att besegra Frölunda.

Frölunda var högt tippade inför säsongen. Det har inte riktigt gått deras väg och man placerar sig nu på en sjunde plats. Det är inget man är nöjda med och man behöver akut få ordning på situationen om man skall ha chans till de högre placeringarna. Man kommer sannolikt få ordning på sitt spel och ta sig till slutspel, men det matchar än dock inte deras ambitioner.

Det är en otroligt viktig match som spelas i Kinnarps Arena ikväll. Följ matchen direkt via live stream hos C More. Följ anvisningen ovan och börja streama SHL redan idag! Vill du ha en sammanställning över gratis stream på nätet? Klicka dig då vidare här. 

 

Leave a Comment