SHL: Frölunda – HV71 live stream 12/10

Dags för derbykänsla när HV71 åker och gästar Frölunda i Göteborg. Det är hög rivalitet när lagen möts, så även om de ligger en bit ifrån varandra, så känns det gång på gång som derby. Streama matchen live hos C More. Skapa ett konto redan idag och ta del av SAMTLIGA matcher av SHL under hela säsongen.

Färjestad - Frölunda stream
Frölunda – HV71 stream
SHL
C More streaming
Streama gratis

Så här gör du för att skapa ett konto hos C More för att se samtliga SHL-matcher, inklusive slutspelet.

Guide – såhär gör du:
  • Registrera dig genom att klicka här
  • Välj vilken match eller paket som önskas
  • Börja streama
  • Se på Frölunda – HV71 via live stream

Rivalmöte mellan Frölunda och HV71

Som beskrivet ovan är det alltid hög spänning när lagen möts. Det är således en sådan match man kan njuta av, oavsett vilket lag man egentligen håller på. Med tanke på att Frölunda inlett säsongen något sämre än HV71, så kan vi också förvänta oss att det blir en match där Frölunda kommer försöka pressa på allt mer, vilket kommer göra det till en tuff afton för gästerna.

Ser vi till de senaste SHL-matcherna lagen emellan, så är det även där jämnt. Frölunda har vunnit tre av dessa, medan HV71 alltså vunnit två. Kan HV71 jämna ut den här statistiken, eller kan Frölunda få med sig ännu en 3-poängare på hemmaplan?

Följ matchen direkt via din dator, mobil, surfplatta eller TV. Skapa ett konto hos C More och få tillgång till samtliga SHL-matcher och mycket, mycket annat. Följ ovan guide för vägledning till hur du skall gå tillväga.

Leave a Comment