Sirius – AIK live stream – Titta live gratis

Efter AIKs uttåg ur Europa League åker man till Uppsala för revansch i mötet mot Sirus. Vill du se på matchen via live stream? Här hittar du en rabattkod för 30 dagars gratis C More Premium.

Allsvenskan stream
Sirus – AIK stream
Fotboll / Sverige
C More stream
Streama gratis

Följ anvisningarna nedan för att streama matcher från Allsvenskan gratis.

Guide – såhär gör du:

Toppmöte i Uppsala mellan Sirius och AIK

Mötet mellan Sirius och AIK är spännande och intressant på många sätt varför matchen lämpar sig väl för att se genom live stream, då det troligtvis kommer bli ett spännande möte. Sirius har som många vet verkligen övertygat i år. Som nykomling ligger man inför matchen på delad andraplats i tabellen, detta trots att man tappat bland annat Sarfo och dragits med relativt stora skadeproblem under året. I förra matchen tog man en mycket imponerande trepoängare i bortamötet med Elfsborg, som av många anses vara en av de tuffaste bortamatcherna. Vi är många som trott att Sirius skulle tappa efter ett tag men hittills har så inte skett, kan man fortsätta övertyga även under hösten? Det återstår att se.

AIK åkte under torsdagskvällen ut i Europa League kvalet efter en mycket snöplig förlust mot Braga. I Allsvenskan har det sett förhållandevis tråkigt ut när AIK spelar och man har hittills endast lyckats göra 15 mål. Nu har man dock Obasi, Goitom och Stefanelli varför det är troligt att målproduktionen bör komma igång snart. Vi kan väl gissa på att AIK är ute efter revansch och är mycket sugna på att ta tillbaka andraplatsen i ligan, efter dels förlusten mot Braga men även bottennappet mot Kalmar på hemmaplan senast.

Titta på Sirus – AIK gratis

Genom att följa den guide vi redogjort för här ovanför kan du alltså titta på matchen mellan Sirius och AIK genom live stream gratis på nätet om du anger rabattkoden CMORESPORT. Du får då också 200 kr i gratisspel hos redbet – kanske passar detta bra för ett spel på matchen i fråga?

Leave a Comment