Följ oss på

Serie A

Söndagens Serie A-matcher live på nätet

Söndagens Serie A-matcher live på nätet

Allt som oftast kostar det pengar för att streama toppfotboll i Europa på nätet. Det behöver det dock inte alltid göra längre. Faktum är att du kan streama samtliga matcher av Serie A helt kostnadsfritt på nätet. Det enda du behöver göra är att följa nedan anvisning, så kommer du få direkt tillgång till Serie A stream i din dator, mobil eller surfplatta.

Följ söndagens Serie A live på nätet

Serie A är Italiens högsta liga, och är enligt många en av de bästa ligorna i Europa. Det finns hög kvalité i den italienska ligan bland de bästa lagen, men enligt vår mening är exempelvis Premier League en bättre liga totalt sett. Vill du följa Serie A via streaming på nätet? Då har vi de rätta medlen för dig. Genom att skapa ett konto hos Unibet och göra en insättning på ditt spelkonto får du möjligheten att kolla på samtliga matcher i Serie A helt kostnadsfritt. Varför du behöver göra en insättning är för att det enda kravet som Unibet har är att du har ett positivt saldo på ditt spelkonto.

Det räcker med en enda krona för att kunna streama Serie A, men med tanke på att det minsta insättningsbeloppet är 100 kr så är det således också det minsta beloppet för att kunna streama. Du kan däremot göra vad du vill för 99 kronor, som exempelvis att placera ett bet på en utav de matcher som du har tänkt att kolla på? Då kan vi rekommendera dig att erhålla en odds bonus innan du börjar spela, om du har för avsikt att spela på fler än bara en match vid ett tillfälle.

CHL stream
Serie A stream
Fotboll / Italien

Streama gratis
Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Senaste nyheter

Bästa streamingsajter

Unibet TV live stream
Över 30 000 events årligen

Unibet TV kan du streama bland annat europeiska toppligor, internationell hockey och tennis gratis som registrerad kund. Streamingtjänsten håller högsta kvalitet för stream via såväl dator som mobil. Skapa ett konto här.

 

Leo Vegas live streaming
Ny aktör med gratis stream

LeoVegas öppnade nyligen upp sin avdelning för livestreaming och tillhandahåller streamad sport på bland annat ett flertal europeiska toppligor och turneringar inom fotboll. Testa livestreamingtjänsten gratis genom att öppna ett konto här.

Mer Serie A