Stormöte mellan Spanien – England i NL

Nations League fortsätter även under vecka 42. Nu ställs Spanien mot England i Grupp A, som alltså är den högsta gruppen. Vill du ha information inför matchen, hitta de bästa oddsen och kanske vill du komma vidare till sajten som sänder matchen via stream? Då har du kommit rätt!

Spanien – England i Nations League

Spanien har vunnit båda sina inledande matcher. Den första matchen var borta mot just England, som man då vann med 1-2. Därefter ställdes man mot Kroatien, som tog sig hela vägen till VM-final, vilket man trodde skulle bli en spännande och jämn match. Så blev inte fallet. Spanien vann matchen med utklassande 6-0, vilket fick många att höja på ögonbrynen. Självklart är det så att Nations League-matcherna kanske inte är de mest prioriterade för spelarna, men oavsett bör man kunna ordna att bättre resultat än så.

England har endast spelat in en poäng i turneringen. Man förlorade som sagt den inledande matchen mot Spanien, följt av att man spelade oavgjort mot Kroatien. Om England ska ha någon chans över huvudtaget att vinna gruppen så måste man vinna mot Spanien, gärna med flera mål. Det kommer bli väldigt tufft att åka till Spanien och besegra dem på sin hemmaplan, men vi har sett att det engelska landslaget blivit betydligt bättre under VM.

För att se matcherna via stream på nätet så gör du det genom att skaffa ett konto hos C More. Du hittar länken nedan och det tar bara några minuter att registrera ett konto till en förmånlig abonnemangskostnad.


Allsvenskan stream
Spanien – England stream
Fotboll / Nations League

C More stream
Streama här

Leave a Comment