Storseger för Malmö borta mot Dalkurd?

Malmö behöver verkligen tre poäng borta mot Dalkurd. Att de vinner råder det nog inga större tvivel om, frågan är istället med hur många mål. Kan de mäkta med en målfest och avancera i tabellen, eller kan vi tvärtom vänta oss en rejäl skräll? Större under har skett. Följ matchen via live stream hos C More – se nedan guide.


Allsvenskan stream
Dalkurd – Malmö FF stream
Fotboll / Allsvenskan

C More stream
Streama här

Malmö desperata efter poäng

Efter den svaga säsongsinledningen från Malmö FF så halkade man efter ordentligt i tabellen. De har lyft sitt spel avsevärt och har nu klättrat upp till en sjätte plats. Det är självklart inte acceptabelt för en storklubb som Malmö, utan nu måste de verkligen kämpa för att nå en Europa-plats inför kommande säsong. Att jaga guldet är redan uteslutet, det är för stort glapp lagen emellan, men däremot kan det finnas utrymme för en tredjeplats.

Malmö har i skrivande stund 25 inspelade poäng och innehar alltså en sjätte plats. Ovanför ligger Djurgården (28 p), Östersund (30 p) och Norrköping (31 p) som de behöver ta sig förbi. Vi ser just nu att Malmö faktiskt spelar bra fotboll, har tagit sig långt i Champions League-kvalet, och har den bästa truppen av tidigare nämnda lag. Det finns utrymme för förbättring, men lyckas de få medvind i övriga lags resultat, så finns det en fortsatt chans.

Streama Malmö FF och Allsvenskan live

Vill du följa Allsvenskan i allmänhet, eller Malmö FF i synnerhet, så kan du skapa ett konto hos C More. Du får då tillgång till live stream för samtliga matcher av Allsvenskan, eller om du vill köpa en enskild match så som stream för Dalkurd – Malmö FF. Att följa allsvenskan via stream är enkelt – följ bara nedan instruktioner.

  1. Skapa ett konto hos C More (klicka på länken ovan)
  2. Verifiera din e-mail
  3. Köp ett abonnemang, eller en enskild match
  4. Börja streama Allsvenskan 2018

Leave a Comment