Stream för AIK – Vita Hästen

Intressant möte mellan AIK – Vita Hästen. Två lag med god form som gör upp om tre viktiga poäng. Kan AIK komma ikapp i toppen? Följ matchen direkt via stream på nätet.


Hockeyallsvenskan stream
AIK – Vita Hästen stream
Hockey / SHL

C More streaming
Streama här

Så här gör du för att skapa ett konto hos C More för att se samtliga matcher av Hockeyallsvenskan, inklusive slutspelet.

Guide – såhär gör du:
  • Registrera dig genom att klicka här
  • Välj vilken match eller paket som önskas
  • Börja streama
  • Se på AIK – Vita Hästen via live stream

Följ AIK – Vita Hästen via stream på nätet

AIK har gjort en bra säsong inledningsvis och placerar sig just nu fyra i tabellen. De har en bra bit kvar i sitt spel för att ta sig upp till SHL, men de har helt klart potential. Om de hittar rätt i sitt spel så har de spelarmaterial nog för att ta sig hela vägen.

Om du vill se AIKs framfart mot nytt SHL-kontrakt, så rekommenderar vi dig att skaffa konto hos C More. Det gör du genom att klicka på länken i vår steg för steg-guide ovan. Du skickas direkt vidare till streaming-tjänsten, där du kan skapa ett konto och välja valfritt paket eller match som du vill följa. Om du vill se fler matcher än bara ett, så kan vi starkt rekommendera deras hockey-paket, som avser samtliga matcher av SHL och Hockeyallsvenskan under hela säsongen.

Detta hockey-paket ger dig alltså tillgång till live stream för inte bara AIK – Vita Hästen, utan matcher från alla möten, mellan alla lag. C More har väldigt förmånliga priser, så vi erbjuds väldigt bra paket-pris för detta ändamål. Vi får även svenska kommentatorer och experter i varje möte, som sätter guldkant på tillvaron.

Leave a Comment