Följ oss på

Stream för Modo – BIK Karlskoga 8/11

Viktig match för BIK Karlskoga i bottenstriden. Man behöver akut börja vinna matcher, kan Modo borta vara ett lämpligt test? Streama matchen direkt via din dator, mobil, surfplatta eller TV.


Hockeyallsvenskan stream
Modo – BIK Karlskoga stream
Hockey / SHL

C More streaming
Streama här

Så här gör du för att skapa ett konto hos C More för att se samtliga matcher av Hockeyallsvenskan, inklusive slutspelet.

Guide – såhär gör du:
  • Registrera dig genom att klicka här
  • Välj vilken match eller paket som önskas
  • Börja streama
  • Se på Modo – BIK Karlskoga via live stream

Hur streamar jag Modo – BIK Karlskoga?

Modo har haft det relativt kämpigt under säsongen hittills, men desto värre för Karlskoga. Just Karlskoga var väldigt bra i fjol och var inte jättelångt borta avancemang mot SHL. Nu ser det inte alls ljust ut när man ligger sist i tabellen inför den 16:e omgången. Man behöver omedelbart vända den negativa trenden och börja vinna matcher. Modo är alltid en tuff motståndare på hemmaplan, men att vinna här vore bra för självförtroendet.

För att streama matchen följer du ovan guide och skapar ett konto hos C More. Det är just C More som äger rättigheterna för att sända Hockeyallsvenskan, vilket gör dem till det enda lagliga alternativet för stream av Hockeyallsvenskan på nätet.

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Senaste nyheter

Bästa streamingsajter

Unibet TV live stream
Över 30 000 events årligen

Unibet TV kan du streama bland annat europeiska toppligor, internationell hockey och tennis gratis som registrerad kund. Streamingtjänsten håller högsta kvalitet för stream via såväl dator som mobil. Skapa ett konto här.

 

Leo Vegas live streaming
Ny aktör med gratis stream

LeoVegas öppnade nyligen upp sin avdelning för livestreaming och tillhandahåller streamad sport på bland annat ett flertal europeiska toppligor och turneringar inom fotboll. Testa livestreamingtjänsten gratis genom att öppna ett konto här.

Mer Hockeyallsvenskan