Live stream: Premier League omgång 6

Premier League är i full gång. Vissa lag presterar bättre än andra och vi kommer sannolikt få se ytterligare tränare bli sparkade. Följ spänningen och dramatiken i Premier League omgång 6 via live stream.

CHL stream
Toppfotboll i Europa
Fotboll / Europa

Streama gratis

Det har inte alltid funnits alternativ till gratis stream på nätet. Det har blivit stor förändring kring detta, där flera spelbolag nu erbjuder gratis live stream för några av världens bästa fotbollsligor. Du kan på så vis nu streama toppfotboll i Europa i ligor som La Liga, Serie A, Bundesliga, Ligue 1, Champions League-kval och mycket, mycket mer. Hos Unibet TV finner du över 30 000 events årligen, samtliga tillgängliga helt kostnadsfritt.

Guide – såhär gör du:

Streama europeisk toppfotboll gratis

Europeisk toppfotboll är alltid av intresse för den som gillar sporten. I stort sett samtliga av de bästa ligorna erbjuder mängder av dramatik under alla omgångar. Att veta vart man skall vända sig för att följa matcherna via live stream är inte alltid enkelt. Det är där vi som sajt kommer in, som skall vara en hjälpreda för dig som söker efter de bästa alternativen för stream på nätet. Vi redogör ständigt för gratis stream i första hand, där vi starkt kan rekommendera spelbolaget Unibet som lanserat sin tjänst ”Unibet TV”. Här hittar du mängder av sport i allmänhet, men fotoboll i synnerhet, varje dag.

Unibet TV stream

Live stream för Premier League omgång 6

Manchester United fortsätter trumma på i Premier League. Man tog en övertygande skalp hemma mot Everton senast med 4-0, vilket innebär att de fortsätter ligga i toppen tillsammans med Manchester City. Just Manchester City har även dem en sanslös form, som nu har gjort hela 15 mål på tre matcher, utan att släppa in ett enda bakåt. Det är en sanslöst imponerande form, och att något utav Manchester-lagen vinner titeln, kan inte alls uteslutas.

Under lördagen den 23/9 kan du streama följande matcher på nätet:

West Ham – Tottenham

Burnley – Huddersfield

Everton – Bournemouth

Manchester City – Crystal Palace

Southampton – Manchester United

Stoke – Chelsea

Swansea – Watford

Leicester – Liverpool

För att streama dessa matcher behöver du ha ett konto hos streaming-tjänsten Viaplay. De äger rättigheterna för att sända Premier League i Sverige, vilket gör dem till det enda lagliga alternativet för stream på nätet. Det är en betaltjänst och du kommer behöva betala en månatlig avgift för att ta del av deras utbud. Vilken kostnad det blir beror på vilket paket du väljer att nyttja. Mer information om allt detta finner du hos Viaplay.se

Leave a Comment