Följ oss på

SHL

Stream för SHL omgång 29

Stream för SHL omgång 29

Årets upplaga av SHL fortsätter i ett högt tempo. Lagen börjar formas allt mer och vi har hittills bjudits på flera överraskningar. Följ resterande del av säsongen via stream hos C More.


Färjestad - Frölunda stream
SHL omgång 29 stream
Hockey / SHL

C More streaming
Streama

Så här gör du för att skapa ett konto hos C More för att se samtliga SHL-matcher, inklusive slutspelet.

Guide – såhär gör du:

Streama SHL omgång 29 hos C More

Växjö leder serien alltjämnt och är just nu det helt klart hetaste laget. Det var inte långt borta att Färjestad knappade in avståndet mot serieledaren efter matchen mellan just Växjö och Färjestad. Matchen vägde fram och tillbaka, men med endast en minut kvar gjorde Växjö ledningsmålet, som också visade sig vara det matchvinnande målet. Det innebar att man utökade ledningen med ytterligare tre poäng, varpå Färjestad åkte på två raka förluster därefter. Nu har man kopplat ett ordentligt grepp, men det är långt ifrån avgjort.

Övriga klubbar som imponerat är bland andra Linköping och Djurgården. De sistnämnda var inte tippade att placera sig i den absoluta toppen, men efter 28 omgångar ligger man fortsatt och krigar bland topp tre-placeringarna, vilket är imponerande. Vi ser även att ett lag som Brynäs repat sig efter deras usla säsongsinledning, och närmar sig även dem allt mer en slutspelsplats.

Hur tror du att fortsättningen av säsongen ser ut? Häng med i alla matcher hos C More via stream. De sänder alla matcher, inklusive slutspelet, och alltid med svenska kommentatorer och experter.

 

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Senaste nyheter

Bästa streamingsajter

Unibet TV live stream
Över 30 000 events årligen

Unibet TV kan du streama bland annat europeiska toppligor, internationell hockey och tennis gratis som registrerad kund. Streamingtjänsten håller högsta kvalitet för stream via såväl dator som mobil. Skapa ett konto här.

 

Leo Vegas live streaming
Ny aktör med gratis stream

LeoVegas öppnade nyligen upp sin avdelning för livestreaming och tillhandahåller streamad sport på bland annat ett flertal europeiska toppligor och turneringar inom fotboll. Testa livestreamingtjänsten gratis genom att öppna ett konto här.

Mer SHL