Stream för SHL-premiären 2018

När SHL drar igång är det stort intresse över hela Sverige, från norr till söder. Här hittar du all information du behöver för att få tillgång till stream för SHL 2018/19. Följ vår enkla guide och börja streama SHL när du vill.


Allsvenskan stream
SHL stream
Ishockey / Sverige

C More stream
Streama här

Streama SHL premiären 2018

När fotbollssäsongen går mot sitt slut ökar intresset allt mer för ishockey och SHL. Premiären av SHL går av stapeln den 15 september och fortgår till och med den 14 mars 2019. Det kommer vara högt tryck både vad gäller odds och betting samt live stream för SHL. Vill du vara med redan från start så rekommenderar vi dig att signa upp ett konto hos C More i god tid.

Faktum är att när det gäller stream för SHL så finns det i dagsläget endast ett enda alternativ att använda sig av – nämligen C More. Streaming-tjänsten är välkänd för de allra flesta och håller i alla lägen högsta kvalitet. Det sker upphandlingar om vilka som får rättigheterna att sända SHL i Sverige, som C More för stundande äger. Det innebär att inget annat bolag eller sajt får sända SHL via live stream utan att begå ett brott.

Hur streamar jag SHL?

Du har möjlighet att kolla på samtliga matcher av SHL under hela 2018/19. C More sänder varenda match i högupplöst kvalitet och självklart med svenska kommentatorer. Allt som oftast sänds även matcherna i kombination med en samlad expert i studion, som ger en bra inblick inför matcherna, analyserar perioderna och självklart eftersnack från alla matcher. Detta bäddar för de bästa möjliga förutsättningarna för stream av SHL. Mot en förmånlig peng får du tillgång till allt det här.

Så här gör du för att streama SHL 2018:

  • Skapa ett konto hos C More (klicka på länken ovan)
  • Lägg till dina betalningsuppgifter
  • Välj ett paket eller en enskild match att köpa
  • Börja streama SHL 2018

Leave a Comment